Writer’s Block

dsc_0747

Hi beauties,

Oh nee.. Dat ik hier een artikel aan moet wijten :'(! Ik heb wel vaker een ” Writer’s Block ” Maar nooit zo lang! Ik heb genoeg ideeën  alleen krijg ze gewoon niet op papier (laptop haha). Er is wel veel aan de gang in mijn leven. Ik ben weer bezig met allerlei onderzoeken en krijg nu dus ergens in oktober een darm onderzoek. Niet leuk maar niks aan te doen. Maar toch, zo lang niet bloggen is eigenlijk niks voor mij. Tijdens mijn vakantie heb ik nauwelijks geblogd omdat ik vond dat ik is goed vakantie moest vieren. Daarna ben ik weer met veel zin begonnen. Maar door de drukte in mijn salon en het mooie weer kwam ik er geen 3x in de week aan toe. En langzaam stopte ik gewoon helemaal. Alleen nu kan ik dus niks meer voor elkaar krijgen.

Dus besloot ik om een begin te maken, En gewoon maar aan jullie te vertellen waar ik mee zit. In de hoop dat mijn Writer’s block verdwijnt. Als ik zie dat mijn laatste post 23 augustus was schrik ik toch best wel. Dus mijn vraag aan jullie is?

HOE GAAN JULLIE HIER MEE OM?

Serieus! Ik denkt dat ieder van jullie dit wel eens meemaakt dus alle tips zijn welkom!

Volg:

8 Reacties

 1. 15 september 2016 / 21:45

  Komt vanzelf wel weer goed! Een beetje inspiratie zoeken, vergelijkbare blogs lezen, dat soort dingen 🙂

 2. 17 september 2016 / 21:45

  Ik miste je al! Ik heb er zelf ook vaak last van, vanwege de drukte. Ik werk naast het bloggen gewoon fulltime, waardoor ik bijna iedere dag soms nog aan mijn blog werk ’s avonds. Dit vind ik soms heel zwaar. Wat mij soms helpt is niet te hoge eisen stellen. Ik wil altijd het perfecte artikel schrijven. Ik heb nu bedacht dat af en toe een kleine review ook niet heel erg is. Maar verder vind ik het moeilijk om je echt goed advies te geven. Ik struggle zelf ook en ik denk dat het ook wel weer goed is dat je het soms even kan loslaten. Dat lukt mij niet echt. waardoor ik ook vaak met tegenzin nog uren bezig ben. Ik denk dat de grootste key vooruitwerken is, maar daar ben ik ook niet zo goed in;) Hoop dat je snel weer een beetje de balans terug vind!
  Melike onlangs geplaatst…Kun je iets doen tegen cellulitis? Review: Beaumetics CellutitexMy Profile

  • Elisabeths Musthaves
   19 september 2016 / 21:45

   Dat vooruit werken is bij mij ook echt een ramp!! Ik hoop ook zo dat ik mijn balans weer terug vind..

 3. 19 september 2016 / 21:45

  Herkenbaar! Probeer het iig niet te forceren, wanneer ik even niet vooruit kom sluit ik het gewoon even voor mezelf af. Ik blijf wel blogjes lezen van anderen en reageren, maar uiteindelijk komt het goed. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#128My Profile

  • Elisabeths Musthaves
   19 september 2016 / 21:45

   Dat zal ook wel inderdaad <3

 4. 22 september 2016 / 21:45

  Een darmonderzoek.. ik heb ze ook gehad. Ik moet eigenlijk weer maar stel het steeds uit.. afijn, een writers block.
  Google even op onderwerpen, er zijn veel blogs die gaan over bloggen en onderwerpen. En kleine dingen schrijven wil ook wel eens helpen… Kijk om je heen, wat zie, wat gebruik je iedere dag?
  Waar ga je graag naartoe, heb je een leuke film gezien of kijk je al uit naar de winterkleding?
  Maar ik denk dat het vanzelf weer terugkomt en dan heb je weer heel veel inspiratie, let maat op!

  • Elisabeths Musthaves
   22 september 2016 / 21:45

   Ik hoop het ik dwing me er nu eik meer toe.. Maar ik kijk best wel op tegen het darmonderzoek.. Marja wat moet dat moet.

 5. 11 oktober 2016 / 21:45

  Vooral niets forceren en schrijven omdat het moet, want daar heeft niemand baat bij. Je komt vanzelf wel weer terug in die flow, no worries. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.