Woonhuis inspiratie

Woonhuis inspiratie

Hi beauty’s,

Vandaag een onderwerp waar ik altijd zo blij van word. Woonhuis inspiratie, ik vind het heerlijk om ideeën op te doen en deze dan vervolgens toe te passen in mijn eigen woning. Vandaag deel ik een beetje van deze inspiratie met jullie.  Het liefst verander ik mijn interieur elk seizoen. Helaas heb ik geen goudmijntje of een geldboompje, Dus ik koop elk seizoen hier en daar wat nieuwe accessoires om de boel weer een compleet andere look te geven. Ik hou van heel veel stijlen en gebruik ook graag natuurlijke materialen. Denk dan aan hout, staal en steen. Ook hou ik erg van warmte en je zult dan ook altijd kaarsen en een lekker warm kleed in mijn interieur vinden. Ik ben een beetje een rommelaar ;). Het is dus vooral niet strak! hier voel ik me helemaal ik thuis er moet tenslotte geleefd worden toch? Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie stijl is, en laat me dit dan ook vooral weten bij de comments.

Woonhuis inspiratie

Sites of winkels waar je hele leuke interieur dingetjes kunt kopen zijn. Modemusthaves.com, Ja ze hebben naast kleding ook woonaccessoires (voor als je dit nog niets wist). Tuincentrums zoals Coppelmans en de Intratuin hebben ook geweldige woon accessoires. En je kunt er ook zeker leuke inspiratie opdoen. Voor Meubels moet je zeker even kijken bij de IKEA, Primark of de Wehkamp. Voor mooie dak raam gordijnen moet je zeker even kijken bij Dakraam gordijn, en kijk dan vooral even bij de jaloezieën. En Last but not least Yankee Candles voor de sfeer!

Dit was mijn woonhuis inspiratie voor jullie, Laat me vooral weten wat jullie leuk vinden. En dan wens ik jullie een hele fijne dag. Mochten jullie ook nog wat kerstmis inspiratie willen dan hoor ik het graag!

Have a nice day!

Liefs, X Lisa

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.