We’re Back!

DSC_0024

Hi beauties,

We’re Back! Wat voelt het raar en tegelijk vertrouwd om weer te bloggen. Jullie hebben vast wel gemerkt dat er de afgelopen 4 weken niks online is geweest, en dit komt door mijn vakantie. Ik heb dit jullie niet vertelt en wel om de volgende reden, inbrekers. Je hoort zo vaak dat inbrekers via social media bepalen waar ze gaan toeslaan. Dus vandaar dat ik dit allemaal niet met jullie gedeeld heb. Niet omdat ik het niet wilde maar puur omdat ik het inbrekers niet makkelijker wil maken ;). Maar nu ik terug ben ga ik jullie natuurlijk alles vertellen! Ik ben op vakantie geweest naar het mooie Griekse eiland Corfu. En heb verschillende uitjes gedaan. Dus de komende weken komen er verschillende blog post online over Corfu, De grote eiland tour, en leuke uitjes. Natuurlijk blijven de outfit post ook. Want wat zou mijn blog nou zijn zonder outfit posts!

Ik ben gisteren weer begonnen met werken en het vakantie gevoel is alweer verdwenen.. Wel heb ik echt een top vakantie gehad. Ben super benieuwd of jullie ook al vakantie gehad hebben. Of ben je nu lekker aan het genieten van je vakantie? In ieder geval ik hoor graag jullie plannen en waar je geweest bent.

Volg:

7 Reacties

 1. Sofie
  9 augustus 2016 / 21:45

  Gaaf dat je naar Corfu bent geweest. Hoor altijd dat het een prachtig eiland is. Maar snap het helemaal ik let ook altijd op met zulke dingen.

  • Elisabeths Musthaves
   9 augustus 2016 / 21:45

   Is inderdaad een prachtig eiland!!

 2. 9 augustus 2016 / 21:45

  Ja, helaas ben ik ook weer aan het werk. We hebben een grote verhuizing achter de rug dus een echte vakantie zat er niet in… Ik ben benieuwd naar je artikelen de komende tijd. Lijkt mij heerlijk, Griekenland!
  Eva onlangs geplaatst…HAPPY things #32My Profile

  • Elisabeths Musthaves
   9 augustus 2016 / 21:45

   Haha nee inderdaad dan heb je niet echt vakantie 😉

 3. 10 augustus 2016 / 21:45

  Ik heb er ook, net zoals jij, bewust voor gekozen om niet te veel (eigenlijk niks) te delen over wanneer ik op vakantie zou gaan. Toch wel een veiligheid- dingetje hé! Corfu lijkt me ook erg leuk! Ik ben er zelf nog nooit geweest.
  Julia onlangs geplaatst…Touch of Berry | P2 (DM)My Profile

  • Elisabeths Musthaves
   10 augustus 2016 / 21:45

   Inderdaad, je weet maar nooit!

 4. 10 augustus 2016 / 21:45

  Wat fijn dat je naar Corfu bent geweest! Heel begrijpelijk ook dat je niet online zet dat je op vakantie gaat, ik vind dat ook wel een beetje eng met inbrekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.