Wayuu Mochila Bags

wayuu mochila bags Merk: Chila Bags
Hi Beauty’s, Kennen jullie de nieuwe it bag van het moment al? Wayuu Mochila Bags, deze prachtige tassen worden door de Wayuu tribe vrouwen in Columbia gemaakt. Helemaal met de hand. Hier doen ze 10 tot 35 dagen over. Voor deze tassen worden ze eerlijk betaald en kunnen ze hun gezin onderhouden. Ik vind het een mooie gedachten. Jij hebt een prachtige tas en je weet dat je er en gezin in de wayuu Tribe in Columbia mee hebt geholpen. Je hebt kleine en grote variante en elke Wayuu Mochila bags is uniek. Dat betekend dat er maar 1 van gemaakt is. Je komt dus nooit de zelfde Wayuu Mochila tas tegen.

http://www.wayuumochilaartbags.nl Wayuu Mochila bags

Deze prachtige tassen kun je in deze webshop kopen. Als je jou Wayuu Mochila in deze webshop koopt weet je zeker dat je een echte koop. Waarom zijn deze Wayuu Mochila tassen goedkoper dan bij andere aanbieders? Nou dat zit zo, Deze webshop koopt rechtstreeks uit Columbia bij het Merk Chila Bags. Chila Bags in een Colombiaans merk dat samenwerkt met de Wayuu vrouwen. Chila bags zorgt ervoor dat er voor elke tas een eerlijke prijs word betaald en heeft ook het alleen recht op deze tassen. Niemand anders mag dus Chila Bags verkopen. Elke Chila bag komt met labels en een beschermhoes voor de tas zelf als je hem niet gebruikt.

http://www.wayuumochilaartbags.nl Wayuu Mochila bags

Er zijn veel namaak Wayuu Mochila bags in omloop. Deze zijn dan gewoon in China gemaakt, maar ze worden wel in Nederland voor de Volle mep verkocht. Hoe weet je dat je een echt Wayuu Mochila tas hebt. De Wayuu Tribes werken met verschillende merken samen. Dus als jou tas echte labels heeft en het Merk ook echt in Columbia bestaat kun je er van uitgaan dat je een echte hebt. Te tassen van Chila Bags zijn in ieder geval origineel.

Tas bestellen: www.wayuumochilaartbags.nl

Instagram: @wayuumochilaartbags & @chilabags

Liefs, X Lisa

http://www.wayuumochilaartbags.nl Wayuu Mochila bags

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.