Warning: Clarisonic mia 2 FAKE

Warning: Clarisonic mia 2 FAKE

Een week geleden posten ik een blog over mijn nieuwe Clarisonic mia 2. Ik was helemaal in de wolken omdat ik hem voor €60,- op ebay had gekocht. Hij zag er super mooi uit met het bloten oog zag ik niet meteen dat hij nep was. Alles leek origineel te zijn. Ik gebruikte hem een week en was heel erg tevreden, Mijn huid werd zichtbaar gladder en voelde ook super zacht aan. Ik wist gelijk dat ik de Clarisonic mia 2 beter vind dan de JML Ayvo.

Wat mij wel tegen viel is dat als ik er met mijn lotion (dit gebruik ik als laatste stap voordat ik mijn serum en nachtcreme opdoe) dat er nog steeds een klein beetje viezigheid van af kwam. Bij alle Clarisonic mia 2 reviews die ik gelezen heb is dat bij niemand het geval. Er ging bij mij toch wel een lampje branden. Dus voor de zekerheid speurde ik YouTube af naar Fake Clarisonic borstelkoppen. En daar kwam ik een duidelijk video tegen. Mijn borstel bleek nep te zijn. Ik zag het aan het materiaal en aan de S in het logo. Natuurlijk keek ik toen de rest van mijn Clarisonic na. Het logo op mijn licht roze Clarisonic Mia 2 is het zelfde als die van mijn borstel. Ik dacht het zal toch niet!

Ebay bestelling: Clarisonic mia 2 €60,-

Nu zocht ik ook op Fake Clarisonic mia 2 en ja hoor ik vond een post op Ebay die waarschuwde voor neppe Clarisonic mia’s 2. Ook vond ik een filmpje. Ik moet zeggen dat mijn Clarisonic Mia 2 Beter na is gemaakt als die van het filmpje. Maar hier worden ze steeds beter in natuurlijk.

Ik ging op de echte Clarisonic site na de foto’s kijken en boude mijn bewijs op om mijn geld terug te krijgen via Ebay. Ik mailde over en weer met de verkoper. Die maar vol bleef houden dat mijn Clarisonic mia 2 echt was. Hij zei zelfs dat de de Clarisonic mia 2 foto die ik van Clarisonic.nl had nep was. Nadat ik de foto van de Amerikaanse site had met link erbij kon hij er niet meer op heen, dacht ik. Wel dus.. Nu beweerde hij dat mij Clarisonic mia 2 van een vorige productie lijn was. Hoe gek kan het worden. Het werd nog gekker de verkoper stuurde mij een bonnetje van een legale Clarisonic retailer in Japan. In het Japans.. Dit kan dus van alles zijn geweest.

Een uur later stond het hele bedrag terug op mijn rekening en vroeg hij of ik hem terug wilde sturen. Mooi niet dus! Ik ga hier niet nog meer geld aan spenderen! Ik belde de volgenden dag na de Nedelandse Clarisonic (hun telefoon nummer staat op de Nederlandse site) en legde mijn verhaal uit. zij hebben mijn Clarisonic mia 2 geregistreerd en bevestigd dat het om een namaak Clarisonic gaat. Ze vonden wel dat hij, op hier en daar een foutje, verrekte goed was nagemaakt.

Ik had mijn bevesteging en liet het er niet bij zitten. Ik belde vervolgens met Pay-Pal en legde daar nogmaals mijn verhaal uit. Zij checkte de mails die ik met de verkoper over en heen had gemaild en de foto’s op mijn Ebay account.
En vertelde mij dat ze het over gingen nemen, en er een fraude zaak van gaan maken. Ik mocht de Clarisonic mia 2 houden of vernietigen.

Dus ik hem mijn geld terug en mag mijn Clarisonic mia 2 houden. Ik wilde dit graag met jullie delen, zodat mochten jullie ook een nep exemplaar via Ebay hebben ontvangen. Dan kun je dat nu vergelijken. En hoop ik dat jullie ook je geld terug kunnen krijgen.

Lavender Clarisonic Mia 2 New

Inmiddels heb ik een nieuwe Clarisonic mia 2 bestelt via Ici Paris Xl, wel voor €149,- De Neppe deed het prima maar ik ga er vanuit dat de echte het toch beter doet. Dit moet ik nog uit proberen wat hij ligt nu op de lader 😉 Dit keer heb ik een de Lavender kleur bestel (pastel paars).

Ik ben benieuwd of iemand ook ooit zoiets heeft mee gemaakt op Ebay. Ik ben nog steeds een groot Ebay fan hoor!

Ik zal nog een filmpje maken met waarom ik duidelijk de verschillen laat zien.

Liefs, Lisa

Volg:

4 Reacties

 1. Loes
  17 juli 2015 / 21:45

  Hoi Lisa,

  Ik heb dezelfde ervaring gehad op eBay! Ik had een clarisonic mia 2 besteld. De volgende dag vond ik wat filmpjes over ‘fake clarisonics’. Ik heb de verkoper gemaild met de vraag of hij de echtheid kon bevestigen (ik zag op de foto dat de verpakking van de mia niet klopte met het origineel). Hij vertelde me dat het apparaat echt zou zijn, maar heeft zonder overleg de bestelling geannuleerd en het bedrag terug gestort. Wel heel vreemd, aangezien het volgens hem een ‘echte versie’ zou betreffen! Nu ook maar een bestelling bij ICIParis geplaatst 🙂

  Groetjes,
  Loes

  • Elisabeths Musthaves
   19 juli 2015 / 21:45

   Ik heb gelukkig mijn geld ook terug gehad maar dat is inderdaad wel erg raar ;).

 2. Loes
  17 juli 2015 / 21:45

  Vond je de echte clarisonic uiteindelijk trouwens beter?

  • Elisabeths Musthaves
   19 juli 2015 / 21:45

   Ja je merkt echt duidelijk verschil <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.