Valentijns look, day time

 

Valentijns day look
14 februari is het weer valentijn. Persoonlijk doen wij niet elk jaar iets aan valentijn. Mijn vriend en ik zijn nu zo’n 8 jaar samen. En in het begin vierde we het elk jaar met cadeautje enzo, naar nu doen we niet altijd iets. Soms gaan we uit eten. Wat we dit jaar gaan doen weet ik nog niet. Maar vond het wel leuk om voor jullie een valentijn look te doen.

De look die ik jullie vandaag laat zien is lief en naturel.

Als primer heb ik Catrice Prime and fine gebruikt, en mijn foundation voor deze look is van L’0real Infallible stay fresh foundation 24H (er komt nog een review over deze nieuwe foundation van L’oreal). Voor het contouren heb ik Giordani Gold bronzing pearls gebruikt en voor mijn blush heb ik Vivo blush highlighter duo gebruikt. een licht rose blush met highlighter voldoet prima. Op mijn lippen heb ik een nude kleur met rose ondertoon. Namelijk de Rouge coco shine saga van Chanel. Voor mijn ogen heb ik het Absolute Nude palette gebruikt. in de volgende volgorde.

valetijns day look

Over het hele ooglid breng je nummer 1 aan, vervolgens breng je op het bewegend ooglid nummer 2 aan. In je grease (arcadeboog) breng je nummer 3 aan, deze breng je ook aan de buitenkant onder je onderste wimpers aan. Met een smudger kwast breng je in je V outer nummer 4 aan. Vervolgens blend je het geheel met een blending kwast. Op deze manier lopen de kleuren mooi in elkaar over en heb je geen duidelijke lijnen meer.

Ik heb met L’oreal gel liner een kleine wing eye liner aan gebracht en in mijn onderste water lijn heb ik de Catrice made to stay inside eye highlighter pen gebruikt, en om de look vervolgens helemaal af te maken heb ik 2 lagen mascara van Max factor  False lash effect. Voor mijn wenkbrauwen heb ik de wenkbrauw poeder van Cresty cosmetics dark Brown gebruikt.  En het in model brengen doe ik met Catrice eyebrow filler.

Valentijns look
Valentijns Look

Ik ben benieuwd wat jullie van deze look vinden?

Liefs, Lisa

P.S Zou het super leuk vinden als je mij volgt op bloglovin of YouTube.

Volg:

4 Reacties

    • Elisabeths Musthaves
      11 februari 2014 / 21:45

      Dankje! vond het ook leuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.