TIP: Zó wordt je kleding weer witter dan wit!

smartphome

Hi Beauties,

Wit is never out of fashion. Daarom mogen klassieke wittinten natuurlijk niet ontbreken in  je garderobe. Een feestje vlekkeloos verlaten met een witte outfit lijkt bijna onmogelijk (In mijn geval onmogelijk). Geen paniek beauties, met behulp van deze trucjes zijn je witte items binnen no-time weer witter dan wit!

Girls night out

Tijdens een girls night out drink je graag een cocktail. Je bent een beetje klunzig of iemand bots per ongeluk tegen je aan en daar heb je het al.. Een alcoholvlek. Oh nee je draagt je favoriete jurkje. Deze staat je zo goed! Geen paniek, als je thuis bent spits je meteen je keukenkastjes door naar groene zeep, glassex of afwasmiddel. Smeer de vlek in met een van deze middeltjes en ga lekker slapen. Spoel het kledingstuk de volgende dag uit, gooi hem in de wasmachine en je outfit is weer helemaal klaar voor the next party!

Party essential: als jij binnenkort weer een feestje op de planning hebt staan, mag een selfie stick als ultiem beauty accessoire absoluut niet ontbreken! Met behulp van deze stick maak je namelijk de tofste party kiekjes. Zo staan jij en je vriendinnen, inclusief de dj, perfect op de foto. Zoek een matchende Sony Xperia X Compact hoesje erbij uit en je bent helemaal party proof.

Een wijntje op zijn tijd

Wijn is fijn, totdat je het per ongeluk morst op je favoriete witte item! Maar gelukkig ligt de oplossing dichterbij huis dan je denkt, behandel de wijnvlek met een beetje keukenzout. Zout neemt namelijk het vocht op en voorkomt dat de rode vlek nog verder intrekt. Word jij tijdens het stappen in alle drukte aangestoten en zit je witte shirtje helemaal onder de rode wijn? Bestel dan een glaasje bier of spa rood, dit is je redder in nood. Deze drankjes zullen de vlek aanzienlijk verlichten.

Heeft je nieuwe telefoon ook wat van de rode wijn mogen proeven tijdens het morsen? Oeps! Maar niet getreurd, de volgende keer doe je een van de leuke wijnglas TPU telefoonhoesjes om je telefoon. Met dit transparante DTEK50 case ben je helemaal in stijl en kun jij voortaan onbezorgd verder feesten zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je kostbare phone.

Barbecue koningin

Tijdens een avondje (herfst)barbecueën ontfermen jij en je beste vriendin zich over de sateetjes. Grote kans dat er een spetter vet terecht komt op je nieuwe witte broek. Ossengalzeep is the key voor een opnieuw stralend witte jeans. Wrijf de vlek met dit goedje in, laat het een paar uurtjes inwerken en stop je broek vervolgens in de was. Je zult zien dat de vlek als sneeuw voor de zon verdwijnt!

Met welke trucjes krijg jij je witte items weer stralend wit?

 

 

 

 

 

 

*

Volg:

8 Reacties

 1. 18 oktober 2016 / 21:45

  Ik maak vooral chocolade- en vetvlekken en draag daarom eigenlijk niet zo vaak wit xD

  • Elisabeths Musthaves
   18 oktober 2016 / 21:45

   Haha vetvlekken.. verschrikkelijk!

 2. 18 oktober 2016 / 21:45

  als ik iets wits draag doe ik dat op het laatste moment aan, want thuis klungel ik meer dan buitenshuis.. komt vast omdat alles dan vlug, vlug moet… Ossengalzeep gebruikte mijn moeder ook al, werkt perfect!
  Babs onlangs geplaatst…Bodybutter met Chios Mastiha Oil & GrapeMy Profile

 3. 18 oktober 2016 / 21:45

  Ik ben een groot fan van ossengalzeep, haha! En het witte stukje van mijn zool maak ik altijd weer mooi wit met nagellakremover!

 4. 19 oktober 2016 / 21:45

  Goede tips! Ik gebruik ook altijd groene zeep, en daarna gooi ik het in het wasmachine, dat spul hadden ze gouden zeep moeten noemen, goud waard, haha!

  • Elisabeths Musthaves
   19 oktober 2016 / 21:45

   Haha inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.