There we go again!

There we Go

Het is inmiddels alweer september en dat betekent dat we weer hard aan de bak moeten. De wekker komt weer tevoorschijn en het is helaas afgelopen met alle feestjes, cocktails en het urenlange uitslapen. Heb jij zin om weer te beginnen of had je liever nog wat langer vakantie gehad?

Een zomerse eerste indruk

Je wilt natuurlijk een verpletterende eerste indruk maken en goed verzorgd aan de slag. Het zou al helemaal leuk zijn als je jouw zomerse vakantiekleurtje mee kunt nemen naar de eerste weken iedereen goed jaloers te maken. De grote vraag blijft, hoe houd je jouw bruine kleur zo lang mogelijk vast? Vervang ten eerste je normale scrub door een milde variant, zodat je enkel de dode huidcellen verwijdert en niet diegene met een kleurtje. Trek een leuk wit T-shirtje aan en reken maar op leuke complimentjes en jaloerse blikken!

Lekker shoppen

Voorbereidingen treffen voor het nieuwe schooljaar is leuker dan je zou denken. Ga lekker de stad in om een nieuwe outfits te scoren. Je wilt natuurlijk, naast je bruine kleurtje, ook een goede indruk maken met je kleding. Zoek een outfit uit waar jij je zeker in voelt, zodat je lekker zelfverzekerd over komt. Een papierenagenda, pennen, een nieuw, duurzaam waterflesje of misschien wel een laptopsticker om je laptop op te leuke? Als een papierenagenda voor jou allang verleden tijd is, maak je waarschijnlijk gebruik van je agenda op je telefoon. Zorg in dat geval voor wat een extra Desire 526 cover. Of een Motorola Moto G 3rd Gen hoesje: niet alleen super praktisch, het gaat vaak gepaard met een fashionable en modieuze uitstraling. Twee vliegen in één klap!

Beloon de resultaten

Een andere manier om jezelf te motiveren om met goede moed aan het nieuwe jaar te beginnen, is door het opstellen van een doelenlijstje. Bedenk voor jezelf wat je dit jaar allemaal wilt bereiken en wat echt anders moet dan vorig jaar. Wil je dit jaar elke dag op tijd komen of wil je wat zuiniger aan doen met je geld? Wat zijn jouw doelen? Zorg dat je de resultaten natuurlijk beloont met iets leuks en je jezelf motiveert om door te zetten. Zet je tablet rechtop neer in een Galaxy Tab S2 8.0 standaard en type een to-do lijstje die je altijd bij je draagt. Ga het jaar goed van start en houd al die leuke beloningen in je achterhoofd. Reken maar dat jij ze gaat halen!

P.S de kleding kun je bij ModeMusthaves.com kopen, De Sneakers bij Sneakers.nl en het super mooie Supertrash hoesje bij Smartphonehoesjes.nl

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.