Sushi Time: Tokyo Express Delivery

 

Sushi Time: Tokyo Express Delivery

Hi Beauty’s, afgelopen zondag had ik zin in sushi. En nou zit er bij ons in de stad toch net een nieuw sushi restaurant Tokyo Express, die ook doen bezorgen. Dus via Thuisbezorgd.nl bestelde ik bij Tokyo Express Oss menu A23 Sushi Deluxe 1 pers €16,75. Mario houd niet zo van Sushi dus die bestelde ergens anders een broodje kebab.

Ik de bestelbevesteging stond dat het wel 60min kon duren voordat de bestelling geleverd werd. In werkelijkheid was het maar 15 min. Dit zal wel gelden als het erg druk is. Ik betaalde contant, maar je kunt via de bestelsite ook via ideal of paypal betalen, Handig!

Sushi Time: Tokyo Express Delivery
Sushi Time: Tokyo Express Delivery
Sushi Time: Tokyo Express Delivery

De sushi zag er heerlijk en vers uit om te water tanden! In het A23 sushi deluxe 1 pers. menu zit het volgende: Sake, Maguro, Suzuki, Ebi, Kani, Unagi, Tamago, Inari, Sake Avocado Maki 3st, Spicy Maguro Maki 3st, California Maki 3st en Crispy Maki 3st.

Het was in één woord HEERLIJK! Lekke verse Sushi voor een betaalbare prijs en snel bezorgd. Wat wil je nog meer. Het enige nadeel aan online bestellen is dat er geen plaatje bij zitten waarop je kunt zien wat je allemaal krijgt. Maar dat probleem is nu opgelost want, bij je bestelling zit een menu foldertje met mini fotootjes van elk gerecht. Deze gebruik ik de volgende keer.

Ik geeft deze eet ervaring 4,5 van de 5 punten. Goeie prijs, lekker vers eten en snel bezorgd. Nadeel geen plaatjes bij de gerechten (Dat is een nadeel van Thuisbezorgd.nl en niet van Tokyo express).

Hou je van Sushi dan is Tokyo Express zeker een aanrader!

Liefs, X lisa

Volg:

2 Reacties

  1. Helma
    27 augustus 2014 / 21:45

    Wow dat ziet er inderdaad heerlijk uit!

  2. 27 augustus 2014 / 21:45

    mmm I loveee sushi!
    Ziet er heerlijk uit 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.