Statement ketting H&M

 

ElisabethsMusthavesDSC_0629
Yes hij is eindelijk binnen! Mijn statement ketting die ik en maandje geleden bij de H&M bestelde. En wat is hij mooi! Ik ben echt gek op sieraden en heb dan ook meer dan 2 groten sieren boxen vol!

Het is een mooie goudkleurige korte bloemen ketting met schakels en de kleur van de stenen zijn oud rose. Het is echt een plaatje. Ik heb hem al veel gedragen en krijg van iedereen reacties dat hij zo ontzettend mooi is. En daar sluit ik me volledig bij aan!

Statement ketting H&M

De ketting kosten ā‚¬ 12,95 en ik combineer hem met van alles! Dus je zult hem nog wel vaker tegen komen in mijn Today’s outfit post.

Liefs, Lisa

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.