SPAM JE BLOG!

SPAM JE BLOG!
Ja vandaag mag het weer, Spam je blog! ik zag dat het al een hele tijd geleden is dat ik een Spam je blog post plaatste dus het werd wel weer eens tijd.

Vandaag mogen jullie allemaal spammen zonder dat ik het verwijder. Is er een blog of website die ik moet zien van jullie vertel het me bij de comments. Natuurlijk mag het ook een YouTube of instagram pagina zijn ;).

Veel plezier met spammen!

Liefs, Lisa

Volg:

8 Reacties

 1. 29 mei 2014 / 21:45

  Jaa, tof dat we mogen spammen! Ik heb een fotografieblog http://www.ninfotografie.nl Hierop laat ik natuurlijk foto’s zien maar voor fotografie lessen en tutorials kan je hier ook terecht. En er is nog veel meer zoals: gastfotografen, winacties en mijn reisverslag over Belfast!

 2. 29 mei 2014 / 21:45

  Blijft leuk he! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik zet elke dag een artikel online op http://www.gekopmakeup.blogspot.nl. Mijn artikelen gaan over beauty (looks/reviews/nails), fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen en een reactie is helemaal leuk, ik kijk dan ook altijd op jouw blog! Liefs Mariëlle

 3. 29 mei 2014 / 21:45

  Sinds kort heb ik een eigen mode- en beautyblog. Ik ben verzot op schrijven en besloot daarom deze passie met mijn interesse voor fashion en beauty te combineren. Ik ben geen professional. Ik ben geen topmodel, fotograaf of visagiste maar een ‘starter’ (vandaar ook de naam van mijn blog) en dat vind ik goed zo. Je zal op mijn blog The Fashion and Beauty Starter dus vooral toegankelijke outfits en reviews van budgetvriendelijke producten terugvinden. Alvast veel leesplezier!

  Liefs, Karlijn x.

  Blog url: http://thefashionandbeautystarter.weebly.com

 4. 9 juni 2014 / 21:45

  hee, mijn blog http://www.raounak.nl heb ik opgestart om men op de hoogte te houden van mijn weg naar de marathon in New York voor dance4life. Ik strijd voor een wereld zonder aids, wil dance4life bij nog meer mensen onder de aandacht brengen én 5000 euro binnnen halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.