PMU Wenkbrauwen update 2

PMU Wenkbrauwen update 2

Hi beauties,

PMU Wenkbrauwen update 2. Een tijdje terug liet ik mijn wenkbrauwen tatoeëren bij Mooi! bij Marieke. Vandaag vertel ik jullie of ik nog steeds blij ben met mijn beslissing en vertel ik mijn ervaring. Ik heb al 2 artikelen meer geschreven over dit onderwerp dus ben je daar benieuwd naar klik dan hier. Ik ben nog steeds super tevreden met mijn wenkbrauwen. Het schilt zoveel tijd in de ochtend. Voor een naturel look hoef ik helemaal niks met mijn wenkbrauwen te doen en als ik wel make-up draag dan heb ik ze in no time bij gewerkt.

PMU Wenkbrauwen update 2

Dat is ook meteen de vraag die ik het meeste krijg. ” Je hebt toch getatoeëerde  wenkbrauwen, waarom teken je ze nog steeds bij?” Nou het zit zo. Ja ik heb mijn wenkbrauwen getatoeëerd, maar op een natuurlijke manier. En als ik veel make-up draag vind ik het gewoon mooier als mijn wenkbrauwen er strakker en donkerder uitzien. Dus Als ik een dag met afspraken heb of uit ga, of wat dan ook ;). Dan teken ik ze nog graag bij. Dit is ook iets wat veel mensen verkeerd begrijpen. Getatoeëerde wenkbrauwen zijn geen vervanging voor make-up. Dat is ook het eerste wat Marieke tegen mij zei. En daar sluit ik me helemaal bij aan.

De 2e vraag die ik krijg is ”waarom heb je het dan gedaan?”. Nou, omdat ik blonde wenkbrauw haren van mezelf heb. Mijn gewone haar is donker blond dus het lijkt net of ik geen wenkbrauwen heb. Ik tekende elke dag mijn wenkbrauwen of ik nou veel of weinig make-up droeg. Ik voelde me er niet echt prettig bij en het nam ontzettend veel tijd in beslag. Nu sta ik in de ochtend op en hoef ik niet mijn wenkbrauwen te doen  voordat ik de deur uit ga. Ik kan zelf kiezen.

Vind ik het goed zo, of wil ik toch wat meer wenkbrauw ;).  Ideaal en ik voel me er ontzettend prettig bij!

PMU Wenkbrauwen update 2
PMU Wenkbrauwen update 2

Helaas ben ik niet gezegend met mooie volle wenkbrauwen van mij zelf. Een Klantje uit mijn salon had precies hetzelfde als ik en zij heeft het na mij ook laten doen. En is ook zeer tevreden. Heb jij volle wenkbrauwen van jezelf dan zou ik je dit zeker afraden en het lekker bij jou volle wenkbrauwen houden! Heb jij het zelfde probleem als ik dan raad ik het je zeker aan.

Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust! De bovenste 2 foto’s zijn tijdens het genezingsproces gemaakt (3e keer tatoeëren) De laatste 2 zijn van hoe het er echt uitziet na genezing.

Volg:

20 Reacties

 1. 18 juni 2016 / 21:45

  Het resultaat is prachtig!
  Zulke mooie foto’s!
  Wauw….. schitterende make-up look.

  Xoxo

  • Elisabeths Musthaves
   20 juni 2016 / 21:45

   Dankjewel <3

  • Elisabeths Musthaves
   20 juni 2016 / 21:45

   Ben er ook echt blij mee <3

  • Elisabeths Musthaves
   20 juni 2016 / 21:45

   Dankjewel <3

 2. 18 juni 2016 / 21:45

  Het ziet er heel mooi uit vind ik. En ook fijn dat je het nog kunt bijtekenen, het is fijn om meerdere opties te hebben toch? Ik heb zelf hele volle wenkbrauwen, dus ik laat ze maar lekker zo 😉
  Astrid onlangs geplaatst…Beautyhacks die echt werken!My Profile

  • Elisabeths Musthaves
   20 juni 2016 / 21:45

   Inderdaad! Zo fijn dat je volle wenkbrauwen van jezelf hebt <3

  • Elisabeths Musthaves
   20 juni 2016 / 21:45

   Dankjewel, ik ook!

 3. 20 juni 2016 / 21:45

  Ik ben hier al heel lang benieuwd naar. Mijn wenkbrouwen zijn vooral heel erg verdeeld en ze krullen een beetje. Toch durf ik dit nog niet echt aan. Een beetje te bang dat ze het niet mooi doen;) Maar bij jouw ziet het er echtwel heel goed uit!
  Melike onlangs geplaatst…Review:Lovea Coco Paradise ShampooMy Profile

 4. 20 juni 2016 / 21:45

  Ik wil het heel graag, omdat mijn wenkbrauwen van nature niet zo’n hele mooie vorm hebben. Maar het lijkt me best spannend. Het resultaat bij jou vind ik wel erg mooi!

 5. 20 juni 2016 / 21:45

  Je hebt een hele mooie resultaat ervan gekregen!

  • Elisabeths Musthaves
   27 juni 2016 / 21:45

   Vind ik ook 😉

 6. 22 juni 2016 / 21:45

  I’m in love with the first look, wauw!
  Please check out my new fashion inspiration blog: tfmbe.blogspot.com
  Thanks! x

  • Elisabeths Musthaves
   27 juni 2016 / 21:45

   Thank you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.