OOTD : Zoo Time

OOTD : Zoo Time

Hi beauties,

Zoo Time! Een super origineel vakantie uit haha. Natuurlijk ben ik lekker naar de dierentuin geweest met mijn vriend wel twee keer zelfs. Maar deze outfit foto’s zijn gemaakt bij dierentuin Zie Zoo in Volkel. Een super leuk, niet al te grote dierentuin gerund door vrijwilligers. Moet je deze dierentuin een keer bezoeken.. Yep zeker doen je steunt namelijk een goed doel en in deze dierentuin werken mensen met een beperking. Wat ik persoonlijk een super goed initiatief vind!  Een een kaartje kost maar €7,50. Maar je kunt regelmatig online acties vinden.

Maar goed mijn OODT ;). Voor een dagje dierentuin wil je niet te in gewikkeld doen. Maar toch wil je er wel leuk uitzien. Een leuk high waisted shortje en een T-shirt zijn dan een perfecte optie.

Ik koos voor een BSB Fashion high waisted shortje en een gestreept T-shirtje van de H&M. Een paar lekker sneakers is een must voor zo’n dag. Dus mijn Adidas Originals Super stars kwamen zeker van pas. Normaal draag ik hierbij ook nog een aantal sieraden maar het was best warm die dag dus besloot deze weg te laten. Op mijn ringen en oorbellen na dan. Met zonnig weer mag een zonnebril niet ontbreken. En een goeie stevige tas waar alles in kan incl. mijn camera natuurlijk.

OOTD : Zoo Time

 

OOTD : Zoo Time

DSC_0335

OOTD : Zoo Time

OOTD : Zoo Time

Wat draag jij het liefst naar een dagje dierentuin?

T-shirt – H&M | Shortje – BSB Fashion | Sneakers – Adidas | Tas – Pauls Boutique | Zonnebril – Clubmaster RayBan

Volg:

8 Reacties

 1. 11 augustus 2016 / 21:45

  Niet al te ingewikkelde look, maar toch heel erg leuk! Die zonnebril staat je ook goed 😀 dagje dierentuin is ook zo gezellig!

  • Elisabeths Musthaves
   11 augustus 2016 / 21:45

   Was inderdaad gezellig 🙂

  • Elisabeths Musthaves
   12 augustus 2016 / 21:45

   Thank you <3

  • Elisabeths Musthaves
   12 augustus 2016 / 21:45

   Vond ik ook 🙂 dankjewel!

  • Elisabeths Musthaves
   15 augustus 2016 / 21:45

   Dankjewel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.