OOTD: Sweater Lover

OOTD: Sweater Lover

Hi beauties,

Yeeh vandaag heb ik eindelijk weer een outfit voor jullie namelijk, OOTD: Sweater Lover. Soms is het gewoon zo druk en dan hebben we gewoon geen tijd om outfit foto’s te schieten. Hier zit namelijk best wel wat werk in. Ik hoop dat jullie dit begrijpen, en waarderen natuurlijk ;). Het zonnetje komt steeds vaker door maar toch is het nog zeker niet elke dag t-shirt weer. Op zulke dagen trek in heel graag een lekker warme sweater aan. Heerlijk comfortabel en super leuk!

Het pareltje dat ik vandaag draag is van het merk Colourful Rebel. En prachtig Amsterdams merk met de mooiste en leukste sweaters en t-shirts die je kunt vinden op het moment en ook nog is voor een redelijk leuk prijsje. Deze sweater was helemaal leuk geprijsd want ik vond hem in de sale voor € 16,45. Dat noem ik nog is een koopje! Om het lekker casual te houden heb ik deze sweater met een donker grijze skinny jeans (H&M) gecombineerd. De pijpjes heb ik opgerold. En daaronder draag ik een paar Adidas Superstar sneakers. De tas is van  Paulsboutique. En de zonnebril is van RayBan (Pilotenmodel).

OOTD: Sweater Lover

OOTD: Sweater Lover
OOTD: Sweater Lover
OOTD: Sweater Lover
OOTD: Sweater Lover
OOTD: Sweater Lover
Ben jij een sweater lover?

Volg:

16 Reacties

  • Elisabeths Musthaves
   21 april 2016 / 21:45

   Dankjewel :)!

 1. 21 april 2016 / 21:45

  Ik ga voor de tas en sneakers. Wat een groot en leuke tas is dat. Ik trek te weinig sweaters aan moet ik zeggen. Wel makkelijk inderdaad.

  • Elisabeths Musthaves
   21 april 2016 / 21:45

   Leuk hé, Had de tas super goedkoop net voordat de V&D failliet ging..

 2. 21 april 2016 / 21:45

  Ik zie nu pas dat je donker en kort haar hebt, staat je goed!
  Ik draag eigenlijk nooit sweaters, terwijl ze zo lekker zitten. Op de een of andere manier past het niet bij mij. Wat dat is weet ik niet.
  Zo een sweater moet je inderdaad dragen bij een paar mooie sneakers, een jeans en dan is het plaatje helemaal af.
  Misschien pak ik hem weer uit de kast en ga ik kijken of ik hem weer kan ‘opwaarderen’. Bij jou staat het hartstikke leuk namelijk 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Review! Scheren van je bikinilijn met Hydro Silk BikiniMy Profile

  • Elisabeths Musthaves
   21 april 2016 / 21:45

   Ahh dankjewel <3! Je kunt inderdaad altijd weer proberen om je sweater opnieuw eigen te maken in de trends van nu ;).

  • Elisabeths Musthaves
   21 april 2016 / 21:45

   Haha dankjewel. Ik vind het zo lelijk als het randje van je sokken vloekt met de rest ;).

  • Elisabeths Musthaves
   22 april 2016 / 21:45

   Helaas wel ja 😉 Dankjewel <3

  • Elisabeths Musthaves
   28 april 2016 / 21:45

   Dankjewel <3

 3. Mirte
  30 april 2016 / 21:45

  Echt een super leuke sweater!

  • Elisabeths Musthaves
   1 mei 2016 / 21:45

   Dankjewel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.