OOTD : Lammy Coat Zara

dsc_0815

Hi beauties,

Yes, ik heb eindelijk de jas gevonden die ik vorig jaar al zocht. Namelijk deze lammy coat. Ik vond hem online bij Zara. En ik heb hem meteen bestelt. Ik ben echt compleet verlieft op deze jas! Het nep bont zit ook in de hele binnen voering. Hij is dus ontzettend warm in de winter. De Jas was € €89,95 en dit vind ik een goede prijs kwaliteitsverhouding.

In deze outfit heb ik de lammy coat gecombineerd met een donker groene blouse met volants. Een nep leren legging. Een een paar stoere doc’s. En een simpel zwart tasje. Lekker stoer en casual. In een outfit als dit voel ik me kip lekker ;).

OOTD : Lammy Coat Zara

OOTD : Lammy Coat Zara

OOTD : Lammy Coat Zara

OOTD : Lammy Coat Zara

OOTD : Lammy Coat Zara

Ben ontzettend benieuwd wat je van deze lammy coat vind? En hoe jij deze trend zou dragen!

Lammy Coat – Zara | Blouse – H&M | Legging – H&M | Doc’s – Dr Martens Pascal | Tas – Primark

Volg:

9 Reacties

  • Elisabeths Musthaves
   8 november 2016 / 21:45

   Dankjewel <3 hij is zo leuk!

 1. 8 november 2016 / 21:45

  Staat je mooi je nieuwe jas! Hij lijk mij ook heerlijk warm.

 2. Luana
  23 december 2016 / 21:45

  Wil hem ook bestellen! Hoe vallen de maten van deze jas? En hij staat je echt awesome!

 3. Jaleesa
  4 januari 2017 / 21:45

  Mag ik vragen of j je eigen maat hebt gekozen of een maatje groter? Omdat die toch een beetje oversized moet zitten dacht k zo

  • Elisabeths Musthaves
   6 april 2017 / 21:45

   Een maatje groter

 4. Stephanie
  25 januari 2017 / 21:45

  Hele gave outfit! Mag ik vragen welke maat jij hebt van de Lammy coat? En valt hij bij jou bij de heupen ook wat strakker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.