OOTD | Grunge Fashion

DSC_0674

Hi beauties,

Vandaag draag ik een Grunge outfit. Ik hou van dit soort outfit je kunt je hele ziel erin leggen het is apart, anders en het maakt jou juist jou (als je snapt wat ik bedoel ;)). Ik vind het echt heerlijk om met outfits te spelen, dus vandaag heb ik voor jullie OOTD | Grunge Fashion. De outfit die ik vandaag draag heb ik vrij mannelijk gestijld. Maar een Grunge look kan ook heel vrouwelijk zijn. Één ding is zeker, Het is altijd een hele stoere outfit.

Vandaag draag ik een Boyfriend Jeans van de H&M met daaronder veter brogue veterschoenen van de Primark. Daarop draag ik een T-shirt van Just Female en een geruite blouse van de Sting. De blouse draag ik om mijn middel. En natuurlijk mijn Zara leren biker jacket

De Kettingen zijn van Fashionology en Melano. Het leren zadeltasje kocht ik op de markt in Spanje en de Fedora hoed komt van de Mi Casa. De Zonnebril is van de Primark.

OOTD | Grunge Fashion

OOTD | Grunge Fashion
OOTD | Grunge Fashion
OOTD | Grunge Fashion
Wat vinden jullie van de Grunge stijl?

Fijne dag!

Liefs, X Lisa

Volg:

12 Reacties

  • Elisabeths Musthaves
   20 november 2015 / 21:45

   Dankjewel<3

  • Elisabeths Musthaves
   20 november 2015 / 21:45

   Ahh super lief dankjewel<3

 1. 21 november 2015 / 21:45

  Coole OOTD! Ik vind het altijd leuk hoe meiden een outfit samenstellen met boyfriend jeans, wie weet koop ik er na mijn zwangerschap toch één!
  Nina onlangs geplaatst…Tag: Blogger DilemmaMy Profile

 2. 21 november 2015 / 21:45

  Hele gave outfit! Ik ben dol op zulke schoenen, die wil ik zelf nog zó graag scoren 🙂

  • Elisabeths Musthaves
   23 november 2015 / 21:45

   Dankjewel! Ik vind ze zo leuk <3

  • Elisabeths Musthaves
   23 november 2015 / 21:45

   Dat is echt puur toeval ;).

 3. 23 november 2015 / 21:45

  Leuke outfit! Je broek vind ik erg tof! De hoed staat je ook super goed! 🙂

  • Elisabeths Musthaves
   23 november 2015 / 21:45

   Ahh dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.