OOTD: Denim Jacket & Pompom Sandals

DSC_1692
Hi beauties,

OOTD: Denim Jacket & Pompom Sandals. Een tijdje terug kwam ik op Pinterest en op youtube Pompom sandalen tegen. Mijn eerste gedachte was.. ”Die moet ik hebben”. Ze zijn zo ontzettend leuk en uniek. Alleen er was één min puntje.. De Prijs ze beginnen ergens boven de €100 en eindigen ergens rond de €200,-. Domper.. Maar niet helemaal ik ben namelijk ontzettend creatief en maak vaak mijn eigen sieraden. Dus ik wist dat ik ze makkelijk zelf kon maken. Dit heb ik dus ook gedaan, en binnenkort deel ik met jullie de DIY Pompom Sandals. Mocht je toch kant en klare sandalen willen bestellen, je kunt ze op Etsy vinden. Natuurlijk wilde ik meteen een Outfit of the day doen met deze pompom sandalen.

Ik heb mijn handgemaakte pompom sandalen gecombineerd met een boyfriend jeans (H&M). Een simpel baby blauw t-shirt loose fit (H&M). En een licht denim jacket van Sister Point. Het Denim jacket heeft versleten stukken. Om de outfit af te maken draag ik een Boho Wayuu Mochila tas van het merk Chila Bags. En een Zonnebril van de Primark.

OOTD: Denim Jacket & Pompom Sandals

OOTD: Denim Jacket & Pompom Sandals
OOTD: Denim Jacket & Pompom Sandals
OOTD: Denim Jacket & Pompom Sandals
OOTD: Denim Jacket & Pompom Sandals

OOTD: Denim Jacket & Pompom Sandals

Ik ben echt ontzettend benieuwd wat je van mijn outfit vind? En je kunt de Boho Wayuu Mochila tas winnen. Wil je mee doen aan deze winactie klik dan hier.

Volg:

16 Reacties

  • Elisabeths Musthaves
   7 mei 2016 / 21:45

   Thank you <3

 1. Mirte
  7 mei 2016 / 21:45

  Super leuke outfit! Vind je sandalen echt heel leuk!

  • Elisabeths Musthaves
   7 mei 2016 / 21:45

   Dankjewel <3

  • Elisabeths Musthaves
   8 mei 2016 / 21:45

   <3 Xx

  • Elisabeths Musthaves
   9 mei 2016 / 21:45

   Dankjewel Romy! Binnekort verschijnt er een DIY 😉

  • Elisabeths Musthaves
   9 mei 2016 / 21:45

   Dankjewel Melike <3

  • Elisabeths Musthaves
   9 mei 2016 / 21:45

   Super lief! Dankjewel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.