OOTD: Denim & Happy Socks

dsc_0857

Hi beauties,

Een tijdje terug werd ik benaderd door een heel leuk merk voor een hele leuke samenwerking. Namelijk Happy Socks. Zij vroegen mij creatief te zijn met hun sokken voor een leuke outfit. Natuurlijk zei ik geen nee tegen deze samenwerking want Happy Socks zijn echt wel het leukste sokkenmerk dat je kunt vinden op dit moment.

Vandaag  deel ik dus een outfit die ik persoonlijk zou dragen met happy Socks. Ik kon alleen niet kiezen welk paar ik aan wilde.. Haha. Je kunt Happy Socks hier bestellen.

Vandaag draag ik een choker en een denim blouse die ik heb opgeknoopt voor een speels effect met een sexy tintje. Daaronder draag ik een destroyed denim girlfriend jeans. Twee verschillende Happy Socks en een paar zwarte veter schoenen. Een Biker Jacket en een tas van Pauls Boutique.

OOTD: Denim & Happy Socks

OOTD: Denim & Happy Socks

OOTD: Denim & Happy Socks

OOTD: Denim & Happy Socks

OOTD: Denim & Happy Socks

OOTD: Denim & Happy Socks

Ken je dit sokken merk al? P.s Hou de instagram pagina in de gaten als je korting wilt op jou eigen paar Happy Socks.

Biker Jacket – Zara | denim blouse – H&M | Choker – Mi Casa | Jeans – H&M | Veterschoenen – Primark | tas – Pauls Boutique | Sokken – Happy Socks

*

Volg:

11 Reacties

  • Elisabeths Musthaves
   26 oktober 2016 / 21:45

   Ze zijn zo leuk ja <3

 1. 29 oktober 2016 / 21:45

  Wat een leuke naam Happy socks.  Deze outfit is erg stoer badass!

  • Elisabeths Musthaves
   29 oktober 2016 / 21:45

   Dankjewel!

  • Elisabeths Musthaves
   31 oktober 2016 / 21:45

   Dankjewel!

  • Elisabeths Musthaves
   4 november 2016 / 21:45

   Haha thank you 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.