OOTD: Croptop & Festivals

DSC_0412-2
Hi beauties,

OOTD: Croptop & Festivals. Inderdaad het festival seizoen is weer geopend en vandaag laat ik jullie een outfit zien die ik zou dragen als het weer mooi is maar niet geweldig. Ik hou ontzettend van crop tops en op een festival kom je zeker met een blote buik weg ;). Dus daar maak ik dan ook graag gebruik van. Ik vind de trend gewoon erg gaaf.

Het liefst draag ik een lange skinny jeans of het moet wel heel erg warm zijn. Maar goed we gaan nu voor een outfit waarbij het weer lekker is maar niet te warm. Een lange skinny jeans dus. Nu draag ik een ripped ankle variant. Met daarop natuurlijk een croptop. Ben je nu erg onzeker over je buik dan kun je voor een highwaisted variant kiezen. Ook zeker erg leuk! Daaronder koos in voor mijn Converse Allstars (mijn ultieme festival sneakers) We willen die dag echt niet op hakken rondstruinen. En natuurlijk een stoer biker jasje. Die knoop je om je middel, mocht het onverwacht toch heel warm worden. Ik koos vandaag voor deze zwarte zadel tas van Mango. En past alles in wat ik nodig heb. Je kunt natuurlijk ook voor een buidel variant kiezen.

OOTD: Croptop & Festivals

OOTD: Croptop & Festivals
OOTD: Croptop & Festivals
OOTD: Croptop & Festivals
OOTD: Croptop & Festivals
OOTD: Croptop & Festivals
OOTD: Croptop & Festivals
Wat vind jij? En welke festivals staan op je lijstje?

Top – Ebay | Jeans – H&M | Sneakers – Converse Allstars | Biker jas – Zara | Zonnebril – RayBan |
Tas – Mango | Horloge – Cluse | Armband – Melano

Volg:

12 Reacties

  • Elisabeths Musthaves
   27 juni 2016 / 21:45

   Ahh dankjewel!

  • Elisabeths Musthaves
   27 juni 2016 / 21:45

   Thank you!!

  • Elisabeths Musthaves
   27 juni 2016 / 21:45

   Haha inderdaad šŸ˜‰ Dankjewel!

  • Elisabeths Musthaves
   27 juni 2016 / 21:45

   Dankjewel Edwin!

 1. 27 juni 2016 / 21:45

  Super stoere outfit en wat heb je een mooie platte buik! Ik heb ook regelmatig croptops aan, vooral als ik op stap ga. Super leuk gecombineerd. Ik heb op dit moment geen festivals op mijn lijst staan, omdat ik straks op vakantie ga;)
  Melike onlangs geplaatst…Review: Golden Rose Foundation stickMy Profile

  • Elisabeths Musthaves
   28 juni 2016 / 21:45

   Dankjewel Xx

  • Elisabeths Musthaves
   28 juni 2016 / 21:45

   Ahh dankjewel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.