OODT: Black Dress & Sneakers

dsc_0655

Hi beauties,

De zomer is tot een eind en de herfst is begonnen. Het is weer tijd voor heerlijk warme wollen truien en sweaters. Maar het rib jurkje dat je deze zomer ontzettend veel zag kun je deze herfst gewoon door dragen. We hebben tot nu toe een zachte herfst dus blote benen met een jurkje tot over de knie kan nog makkelijk.

Vandaag deel ik dan ook dit leuke zwarte rib jurkje. Ik vind het altijd leuk om een jurkje als dit casual te dragen dus heb ik mijn Adidas Superstar sneakers eronder. Om het een edgy look te geven draag ik een aztec print choker ketting en een witte zonnebril met witte glazen. Een goudkleurig horloge van Cluse met een armband van Melano sieraden. Een leuke Zadeltas, en je look is compleet.

Tip: Een biker jasje erover als je naar buiten gaat of als het wat kouder is een leuke oversized lammy biker jacket met een paar stoere boots.

OODT: Black Dress & Sneakers

 OODT: Black Dress & Sneakers

 OODT: Black Dress & Sneakers

 OODT: Black Dress & Sneakers

 OODT: Black Dress & Sneakers

 OODT: Black Dress & Sneakers

Draag jij ook nog jurkjes in de herfst?

Jurk – H&M | Choker ketting – Chokerketting.nl | Zonnebril – Brillenkampioen | Sneakers – Adidas | Horloge – Cluse | Armband – Melano sieraden | Tas – Mango | Telefoonhoesje – Fab

*

Volg:

11 Reacties

  • Elisabeths Musthaves
   20 oktober 2016 / 21:45

   Dankjewel <3

 1. 20 oktober 2016 / 21:45

  Ik zou het ook zo combineren, toffe outfit! Gewaagde bril hihi, maar wel leuk!

  • Elisabeths Musthaves
   20 oktober 2016 / 21:45

   Ahh bedankt Mariëlle

 2. 20 oktober 2016 / 21:45

  Ja, jurkjes in de herfst vind ik absoluut kunnen! Ik vind deze outfit ook erg mooi, zo met die sneakers erbij. Toffe zonnebril ook!

  • Elisabeths Musthaves
   20 oktober 2016 / 21:45

   Ja toch 😉 Dankjewel!

 3. 21 oktober 2016 / 21:45

  Mooie look! Heel erg mooi zelfs, vind het zo jammer dat ik het zelf niet echt kan dragen (ik voel me er een beetje te klein voor haha) maar het staat jou echt top!

  • Elisabeths Musthaves
   22 oktober 2016 / 21:45

   Ahh Dankjewel <3!

 4. 25 oktober 2016 / 21:45

  Ik heb laatst een jurkje met dit model gekocht, maar dan in het donkergroen. Ik wil ook graag een zwarte, dus ik ga zeker even langs de H&M om te kijken of ik deze kan vinden. Hij staat je erg mooi =)

  • Elisabeths Musthaves
   25 oktober 2016 / 21:45

   Dankjewel <3 ik hoop voor je dat ze hem nog hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.