Ontharen met Allure Kristalpads

DSC_1420

Hi beauties,

Ontharen met Allure Kristalpads. De lente is begonnen en het mooi weer komt langzaam weer opgang. Mijn blote benen zijn al 2 keer naar buiten geweest en natuurlijk wil ik dan dat ze er goed verzorgt uitzien. Ontharen is daar een groot onderdeel van. Vandaag deel ik dus ook mijn mening over de Allure Kristalpads. Een tijdje terug kwam ik in aanraking met dit product en ik kon niet wachten om dit te gaan testen voor jullie. Ik hoor er zo veel meningen over en was erg benieuwd.

Dit moet een snelle en zachte manier van ontharen zijn en je krijgt er een zijde zachte huid door en een verbeterde doorbloeding. Het verwijderd ook nog eens dode huidcellen en bij regelmatig gebruik vertraagd het de haargroei. Op deze manier heb je geen scheermesjes meer nodig.

Ontharen met Allure Kristalpads
In de set zit een grote pad en een kleintje voor verschillende zones. Je krijgt er 8 kristalpads bij, om de haartjes mee te verwijderen 4 grote en 4 kleine. Je plakt de schuurpapiertjes (daar lijken ze op) op de pad. En je begint op een droge schone huid zonder crème.  Vervolgens draai je 5x linksom en 5x rechtsom. Zorg ervoor dat je geen druk zet! doe dit net zolang tot al je haartjes verdwenen zijn.

Werkt het: ja ben ik fan.. Nog niet helemaal ik heb een super gevoelige huid en ik merk dat ik hier snel, verbrande plekken van krijg (zo voelt het). Mijn huid word rood en de volgende dag zit er een soort korstjes over. Niet zo prettig kan ik je vertellen. Ik heb hem nu meerdere keren op verschillende plekken geprobeerd (armen, benen, oksels en bikinilijn). En de ene keer krijg ik uitslag en dat branderige gevoel de andere keer niet. Het is ook zeker niet de snelste manier van ontharen. Wel blijven je haartjes langer weg.

Ontharen met Allure KristalpadsOntharen met Allure Kristalpads
Je hoeft niet meteen de kristal pad te vervangen na gebruik je kunt er een aantal keer mee doen en na gebruik spoel je de pad af met koud water en laat hem opdrogen. Dan is hij weer goed voor gebruik. Na verloop moet je de kristal pad vervangen je merkt dit vanzelf.

Gebruik ik nog steeds mijn scheermesje.. Ja dat doe ik nog steeds. Het is gewoon veel sneller. Blijf ik de Allure Kristalpads gebruiken. Voorlopig nog wel voor sommige plekken zoals mijn oksels en bikinilijn vind ik ze best wel fijn. Als mijn uitslag niet minder word dan haal ik waarschijnlijk geen navulling meer. Ik las dat Misslipgloss wel razend enthousiast is dus misschien is het voor jou wel echt een top product. Wil je nog wat extra tips klik dan hier.

Je kunt de Allure Kristalpads als starters pakket €39,95 kopen of als navulling pakket €19,95. Ze hebben nog meerder pakketten. Wil jij je onthaarde benen nog afmaken met een zomerstintje klik dan hier.

Ken je deze manier van ontharen? Hoe onthaar jij het liefst?

 

 

*

Volg:

12 Reacties

 1. 7 april 2016 / 21:45

  Ik heb ook wel eens zoiets geprobeerd, maar ik werd behoorlijk rood… ik onthaar het liefst met een mesje en voor mijn bikinilijn die van Veet. Insmeren, 5 minuten onder de douche en afspoelen. Ideaal!
  Babs onlangs geplaatst…Review! Probar biologische sportrepenMy Profile

  • Elisabeths Musthaves
   8 april 2016 / 21:45

   Dat kan inderdaad ook 😉

  • Elisabeths Musthaves
   8 april 2016 / 21:45

   Haha dat kan ook 😉

 2. 7 april 2016 / 21:45

  Gelukkig dat de kristal pad vaker kan gebruiken. Voor oksels en bikinilijn lijkt mij eens handig om te proberen. Ik ben snel allergisch voor waxproducten. Daarom scheer ik graag.

 3. 9 april 2016 / 21:45

  Deze manier van ontharen ken ik ja, een aantal jaren geleden op een beurs gekocht en meine gute wat was dat een miskoop voor mij. Ik ga ben weer overgestapt op mijn Wilkinson ;). Liefs.x

 4. 16 april 2016 / 21:45

  Oeh dit vind ik wel interessant! Ik wil zelf ook graag eens zo’n pad uitproberen 😀

 5. 18 april 2016 / 21:45

  Ik weet het niet… Scheren is ook niet ideaal, maar korstjes? Nee, ik denk dat ik zou overslaan. Eigenlijk hars ik het liefste, doet wel even zeer, maar dan ben je er echt een paar weken vanaf.
  Astrid onlangs geplaatst…Etos filialen die Makeup Revolution verkopenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.