Mijn redenen om een kledingkast op te ruimen!

 3f1b44fe92dc2eddb022a2a4ee28ad3f

Hi beauties,

Iedere vrouw kent het volgende dilemma wel, je kamer vloer is beladen met kleren  je kast puilt uit! Yep, mijn kledingkast is hoog toe aan een grondige opfrisbeurt, maar het uitmesten van mijn garderobe staat zeker niet op nummer één van mijn bucketlist. Maar ik moet er toch aan geloven! Dit zijn mijn motiverende redenen en die deel ik vandaag graag met jullie (Nou ja, mijn motiverende redenen.. Ik heb ze wel gepikt).

Mijn redenen om een kledingkast op te ruimen!

Herontdekkingen

NEEDED: bigger closet! Mijn kast is altijd tot het maximum gevuld (Vooral blijven proppen!) en in alle chaos verlies ik altijd het overzicht van mijn kleding. Zonder dat ik het doorhebt verdwijnen er een hoop items in een stoffig hoekje en vergeet ik het bestaan van sommige kledingstukken. Zonde toch! Als ik mijn kast reorganiseer  her ontdek ik vaak de mooiste stukken of vind ik stukken waarvan ik dacht dat ik ze kwijt was. Ik word daar altijd zo blij van (ben ik de enige).

 

Restyle 

‘I really need new clothes.’ Herkenbaar? Het restyle van je oude kleding geeft mij ontzettend veel plezier en het is ook nog is goed voor mijn portemonnee. Gooi je creativiteit in de strijd en creëer Met de stukken die je al hebt, je eigen nieuwe kleding! Allereerst vind ik het ontzettend belangrijk om te weten wat ik allemaal in mijn kast heb liggen. Ik Order de items en ga aan de slag met een schaar, naald & draad. Daarnaast is het ook mogelijk je oude kleding nieuw leven in te blazen met een paar goede accessoires. Of ze opnieuw te combineren. Op deze manier geef ik mijn outfits met een statement ketting, telefoonhoesje voor je Google Pixel toestel of schouder tasje al een hele nieuwe en verrassende twist.

 

Verkoop

Van sommige kleding had ik helaas allang afscheid moeten nemen (Zo moeilijk..), say goodbye! Deze app helpt mijn en jou alvast een handje op weg en je zult er echt geen spijt van krijgen: United Wardrobe is de fashionapp voor het kopen en verkopen van tweedehands sneakers, accessoires en kleding. Je plaatst je oude kleding en miskopen eenvoudig op het netwerk en voor je het weet ben je weer een paar tientjes rijker.  Dit is echt een mijn gouden tip!

 

Vriendinnen avond

Als ik mijn kledingkast uitmest stop ik alles was ik niet meer wil een een tas. Ik maak tijdens het opruimen een selectie van kleding die ik niet meer draag. Mijn vriendinnen doen hetzelfde. Vervolgens nodigen  we elkaar uit voor een kledingruilparty. Gezellig met  wijnglazen en versnaperingen (iedereen neemt wat mee), zet leuke muziek aan op je MacBook of nieuwe smartphone en Passen maar. Let op met de wijn en kruimels zodat gadgets wijn- en kruimelvrij blijven. Wil je dat je laptop en iPhone ook een nieuwe look krijgen, denk hierbij dan aan een trendy telefoonhoesje of MacBook 13 inch hoes.  Dit soort vriendinnen avonden zijn altijd super leuk. En je gaat ook nog is met een hoop leuke kleding voor nope naar huis!

Hoe vaak ruim jij je kledingkast op?

P.S Closet Goals (foto boven het artikel)!

 

Volg:

5 Reacties

 1. 17 november 2016 / 21:45

  Ik heb pas geleden mijn kast nog opgeruimd en heb een hele boel in een doos gedaan. Ik heb ook een aantal items op een facebook pagina proberen te verkopen maar helaas zonder succes.

  • Elisabeths Musthaves
   18 november 2016 / 21:45

   Oh dat is jammer!

 2. 23 november 2016 / 21:45

  Heel herkenbaar! Ik ruim hem echt veel te weinig op haha. Nu ben ik ook even het overzicht kwijt. Wat mij echt help is altijd een zak te hebben waarin ik kleding stop die ik denk niet meer te gaan dragen. Als het dan een paar maanden niet mis weet ik zeker dat het weg moet. Zo spaar ik altijd een beetje op. Anders ben veel te bang dat ik spijt krijg;)
  Melike onlangs geplaatst…Last van een droge huid of eczeem? Review: La Roche-Posay LipikarMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.