Mijn Iphone 6

DSC_0712-2

Hi beauties,

Vandaag vertel ik jullie over mijn Iphone 6. Haha dit artikel moet je een beetje met humor en een korrel zout nemen. Ik ben namelijk verslaafd aan mijn telefoon en ik denk dat menig van jullie je hierin herkennen. Vooral als blogger zit ik ontzettend veel op social media en mijn vriend is daar niet altijd blij mee..

Ik sta op en ga na bed met mijn Iphone. En ja ik kan mij geen leven zonder mijn Iphone voorstellen. Als ik wakker word dan kijk ik als eerste naar mijn Iphone (mijn vriend is dan vaak al werken). Als ik ga slapen check ik nog even via mijn Iphone social media, en vaak als ik met vrienden of familie praat doe ik dat via mijn Iphone. Best wel erg als ik dat hier zo neer zet. Soms denk ik wel eens ik moet minderen.. Hebben jullie dat ook? Natuurlijk ben ik heel zuinig op mijn Iphone en zorg ik ervoor dat hij zo min mogelijk beschadiging oploopt.

Mijn Iphone 6

Mijn Iphone 6

Op het moment draagt mijn Iphone een leren zwarte hoesje van het merk Fab. Haha, je leest het goed mijn Iphone draagt merk kleding. Het is een leren hoesje waar je ook twee pasjes in kwijt kan. Soms wissel ik af met andere hoesjes. Ik ben een echt mode meisje dus mijn Iphone draagt regelmatig een hoesje. Dit beschermd natuurlijk ook je Iphone bij vallen. Bij Smartphonehoesjes hebben ze echt onwijs leuke hoesjes. Daar komt het Fab hoesje ook vandaan. Mocht je nu geen Iphone hebben dan zijn de Sony Xperia X hoesjes, Liquid Zest case of de OnePlus 3 cover misschien iets voor jou.

Ik ben best wel benieuwd of je stiekem ook zoveel bezig zijn met je telefoon en hoe je over dit onderwerp denkt? En wat voor hoesje draagt jou telefoon ;).

 

 

 

 

*

Volg:

8 Reacties

 1. 9 juli 2016 / 21:45

  Mijn telefoon draagt nog geen hoesje want die is nog onderweg! Ik heb ook een iPhone. Deze is ook heel leuk!

  • Elisabeths Musthaves
   9 juli 2016 / 21:45

   Haha dan word het lastig.

 2. 10 juli 2016 / 21:45

  Ik snap je wel haha. Soms vind ik mezelf echt een beetje ziekelijk geobsedeerd door mijn telefoon. Daar mag naar mijn idee ook wel een mooi hoesje om. Mijn IPhone is laatst gesneuveld en ik heb voor het eerst een samsung genomen. De reden is echt dat ik een beetje boos was op iPhone haha. Hij is nu twee keer gebroken in het scherm terwijl er een hoesje om zat. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik hem echt mis. Samsung is ook fijn, maar IPhone blijft wel mijn favoriet kwa gebruik.
  Melike onlangs geplaatst…MUA festival make-up! Even wat make-up fun na een week zonder make-up!My Profile

  • Elisabeths Musthaves
   11 juli 2016 / 21:45

   Oh wat vervelend! Ja dat is wel een mankement van de Iphone :(. Maar fijn in gebruik zijn ze wel!

 3. 12 juli 2016 / 21:45

  Oh ja.. ik ben absoluut verslaafd aan mijn telefoon, ik zou geen dag zonder kunnen. Soms kan ik er wel bewust even afstand van doen, maar niet langer dan 8uur hoor ;). Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#118My Profile

  • Elisabeths Musthaves
   12 juli 2016 / 21:45

   Haha inderdaad me 2 <3

 4. 28 juli 2016 / 21:45

  Ik heb ook een iPhone 6 en het is echt een top telefoon! Je hoesje is echt super gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.