Mijn Fashion Wishlist

mijn fashion wishlist1

Hi beauties,

Het leek me leuk om mijn fashion wishlist van het moment met jullie te delen. Mijn wishlist veranderd regelmatig maar dit zijn echt een paar items die gewoon wil hebben.. Weten jullie trouwens waar ik een geldboompje kan kopen? Mocht je er één tegen komen, laat het me dan zeker even weten haha.

Op nummer 1 staan toch echt de dr Martens deze wil ik echt al een hele tijd! Op nummer 2 staat het Cluse horloge in het goud. Ik vind deze horloges zo mooi <3! Dan zou ik voor de fringe tas van de Zara gaan en het Levi’s spijkerjasje met patches <3<3 zo ongelofelijk mooi! Ik wil al heel lang Calvin klein underwear maar om 1 of andere reden laat ik ze toch telkens liggen. Raar want ik vind ze zo mooi! En voor de lente lijkt me dit super schattige rugzakje van Zara een goede aanwinst voor mijn collectie. Jullie zien het van eigens als ik weer iets van mijn wishlist kan schrappen ;).

Aan de ene kant kan ik niet wachten en wil ik het nu allemaal haha maar het heeft ook wel iets als je ergens voor spaart toch.. Wat staat er op jullie fashion wishlist?

Volg:

20 Reacties

 1. 5 april 2016 / 21:45

  Calvin Klein en Cluse staan al lang op mijn lijstje!

 2. 5 april 2016 / 21:45

  Wat een goede tip! Lang geleden dat ik nadacht over een rugzakje. Ik denk dan aan mijn zoon, school… maar wist niet eens dat er ook van die fashionable modellen en kleuren waren. dat vind ik en leuk en superhandig! Scheelt weer een hoop gesjouw onderweg, love it!
  Babs onlangs geplaatst…Review- Slapen op een zijden kussensloop, wat een luxe gevoel!My Profile

  • Elisabeths Musthaves
   5 april 2016 / 21:45

   Inderdaad ;)!

 3. 5 april 2016 / 21:45

  Fijn dat het fotoprobleem wordt opgelost, mag ik vragen waar het fout ging? Ik ben stiekem verliefd op de bruine fluwelen handtas. Dr. Martin die heb ik ook, goede schoenen, jammer ik draag hem niet meer.

  • Elisabeths Musthaves
   5 april 2016 / 21:45

   Er zat een fout in de server van mijn website hosting. Dat had ik dus nooit zelf op kunnen lossen. Maar gelukkig is het gefikst 🙂

  • Elisabeths Musthaves
   6 april 2016 / 21:45

   Haha <3!!

 4. 6 april 2016 / 21:45

  Aaaah, zulke mooie items! Ik vind jou stijl écht zo stoer. De Calvin Klein underwear wil ik ook graag hebben en die tassen zou ik wel willen hebben, oké alles eigenlijk!
  Sabrina onlangs geplaatst…Hotspot: Restaurant WatertuinMy Profile

  • Elisabeths Musthaves
   6 april 2016 / 21:45

   Haha super lief dankjewel <3

 5. 6 april 2016 / 21:45

  Wat een mooie items! Het calvin klein setje is echt aan te raden zit zo lekker 🙂 ook chill voor het sporten x

  • Elisabeths Musthaves
   6 april 2016 / 21:45

   Thank you en daar lijkt het me ook wel fijn voor <3

 6. 6 april 2016 / 21:45

  CK Underwear niet meer laten liggen, ideaal spul, echt waar ;)! Liefs.x

  • Elisabeths Musthaves
   6 april 2016 / 21:45

   Dat geloof ik meteen ;)!

 7. 6 april 2016 / 21:45

  Leuke items! Ik heb zelf de matte dr martens, en vind ze echt top!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.