Ebay bestelling: Clarisonic mia 2 €60,-

SelfieDSC_0638
Al echt super lang wil ik de Clarisonic mia 2! Wat hield me tegen.. De prijs! €149,- (dit kost hij is Nederland) vind ik echt veel geld, en vooral voor iets waarvan ik niet zeker weet wat het voor mijn huid doet. 3 maanden Geleden kocht ik de JML Ayvo gezichtborstel voor € 20,- maar mijn verlangen naar de Clarisonic mia 2 bleef.

Ik bestel veel via ebay zoals mijn sieraden, onderdelen voor mijn camera, schoen en kleding. Dus ik dacht ik één keer waarom geen Clarisonic mia 2.  Zo gezegd, zo gedaan. Ik zocht werelwijd naar een Clarisonic mia 2. En ik vond er een hoop, maar naar mijn menig nog steeds te duur met de verzendkosten erbij. Dus ik bleef zoeken en uit eindelijk vond ik in Honkong een Witte Clarisonic mia 2 voor €50, – incl. verzendkosten. Ik besloot deze te bestellen. Meteen nadat ik hem bestelt had veranderde de verzend landen en werd hij niet meer na Nederland verzonden. Ik maakte me zorgen dus ik stuurde een mail. Waarop ik diezelfde dag antwoord kreeg dat hij nog wel naar mij verzonden werd en dat ik me geen zorgen moest maken. Niet dus! Na 5 weken had ik nog steeds geen Clarisonic en mijn track en trace code deed het niet.

Geen nood als je via ebay koopt en via paypal betaald ben je verzekerd en krijg je gewoon je geld terug. Dit deed ik en ik vroeg mijn geld terug. Diezelfde dag stond het bedrag alweer terug op mijn paypal rekening. Inmiddels was mijn JML Ayvo gezicht bostel kapot gegaan (en dat al na 3 maanden 🙁 ). Ik baalde dus beste wel. Weer ging ik op zoek na een nieuwe Clarisonic mia 2. Ditmaal vond ik een licht roze in Canada voor €60,- helemaal nieuw. Nog steeds een super prijs voor iets wat hier €149,- kost! De verzendkosten waren   €6,- ook redelijk! Ik kocht hem Maandag en gisteren avond rond half 11 kreeg ik een mail dat hij door de Douane in Nederland was. YES deze keer komt hij aan! En ja hoor vandaag was hij er al (zaterdag). Helemaal happy!

Ebay bestelling: Clarisonic mia 2 €60,-

Dus hij heeft er nog geen week over gedaan, dit is voor Ebay begrippen snel! Het enige wat er verschilt met Ebay is dat je de doos er niet bij krijgt. Waarom is dit? Met doos zijn de verzendkosten €40,- En de doos is leuk maar die bewaar ik toch niet en voor €40,- meer hoef ik geen doos. En de stekker is anders en past hier niet in het stop contact. Ook dit is geen probleem want als je een reis adapter hebt kan hij hier gewoon veilig in het stopcontact. Reis adapters zijn ronde de €5,-.

Ebay bestelling: Clarisonic mia 2 €60,-
Ebay bestelling: Clarisonic mia 2 €60,-
De Clarisonic mia 2 is voor de rest gewoon compleet. Hij komt met een reis hoes, een adapter, een borstelkop voor de gevoelige huid, een mini tube van de Clarisonic reiniger en de Clarisonic mia 2 zelf. Ook zit er een Engelstalige handleiding bij.

 • 2 snelheden
 • 1 minuut timer
 • 2 jaar garantie
 • reishoes

De Nederlandse handleiding kun je op de site van Clarisonic downloaden.

Ebay bestelling: Clarisonic mia 2 €60,-
Ebay bestelling: Clarisonic mia 2 €60,-
Ebay bestelling: Clarisonic mia 2 €60,-
Ebay bestelling: Clarisonic mia 2 €60,-
Ebay bestelling: Clarisonic mia 2 €60,-

Voor diegene die niet weten wat een Clarisonic mia 2 doet. Een Clarisonic mia 2 is een Elektrische gezicht borstel die je gezicht 6x beter reinigt als dat je met je handen kunt. Wil je een uitgebreide uitleg dan kun je naar de site van Clarisonic gaan. Of je leest dit uitgebreide review van Misslipgloss.

Ik ben er in iedereen super blij mee en kan jullie ook allemaal aanraden om hem op Ebay te bestellen! Het is een stuk goedkoper en als je via Ebay betaalt met je paypal account ben je ook nog eens beschermt en kun je 40 dagen je geld terug vragen. Lees hier de Ebay kopersregeling. Wil je hem toch liever in Nederland kopen dan kan dit bij Ici Paris XL voor €149,-.

Ik ga heb nu met plezier gebruiken en kom bij jullie terug met mijn uiteidelijke review. En natuurlijk laat ik jullie weten of ik de Clarisonic mia 2 beter vind dan de JML Ayvo. Hoop wel dat hij veel langer mee gaat dan de JML Ayvo!

Hebben jullie vragen dan hoor ik ze graag! Je mag me ook alles over Ebay vragen!

Liefs, Lisa

Volg:

8 Reacties

 1. 2 maart 2014 / 21:45

  Oh hier had ik nog helemaal niet aan gedacht! Fijne tip. Moet je dan niet uitkijken dat ze namaak verkopen of valt dat wel mee? Xoxo

  • Elisabeths Musthaves
   5 maart 2014 / 21:45

   Met kleding natuurlijk wel maar hiermee valt het wel mee. Op Ebay zijn ze daar ook erg streng in. Met mijn Clarisonic is niks mis en ben er heel blij mee! Xx

 2. 3 maart 2014 / 21:45

  Love, ik wil ook al lang een clarisonic mia. Ik kijk uit naar je review! 😀 😀

  Liefs, Miss Mirthe

  • Elisabeths Musthaves
   6 maart 2014 / 21:45

   Nee dat dacht ik ook 😉

 3. Hatice
  25 mei 2014 / 21:45

  Halllo, mag ik weten bij welke verkoper je je mia hebt besteld, ik wil hem namelijk ook. Bedankt!

 4. Mia 2
  30 december 2016 / 21:45

  Het is een replica model, helaas stikt het er van.
  Het is te zien hoe mia erop geschreven is en de binnen pennetjes oxideren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.