Mac Prep & Prime highligter enlumineur

DSC_0147

Hi beauties,

Vandaag heb ik voor jullie een voor mij nieuw product. Namelijk de Mac Prep & Prime highligter enlumineur. Wat is dit? mocht je het antwoord nog niet weten, Het is een higlighter voor donkere kringen en blauwe adertjes. Je kunt hem dus overal gebruiken. onder je ogen, bij je neusvleugels. Je hebt misschien een adertje over je hoofd lopen ofzo. Hier mee zou het moeten verdwijnen. Al een tijdje zocht ik zoiets. Toen ik een paar weken terug in Maastricht bij de nieuwe Mac counter in de Douglas was vroeg ik de MUA om raad. Ik had namelijk gehoord dat je dan een oranje concealer moest gebruiken. De MUA vertelde mij dat dit klopte alleen dat mijn huid daar te licht voor was en dan ik juist een roze kleur moest hebben. Zij raadde mij toen deze Mac Prep & Prime highligter enlumineur in de roze/perzik kleur.

DSC_0146

Natuurlijk nam ik haar advies aan en kocht de Mac Prep & Prime highligter enlumineur. De verpakking is hetzelfde als de rest van de Prep & Prime lijn van Mac. Erg mooi dus ;). Ik vind de glitters op de verpakking zo mooi (Het oog wil ook wat)! Het is een draai highligter, je draait dus onder aan het pennetje en het product komt uit het kwastje. Dit duurt wel even, dus heb geduld! De substantie is er fijn en erg roze (Radiant Roze)! Haha hier hou ik eigenlijk wel van!

DSC_0151-2
DSC_0153

Her product blend makkelijk in je huid en je kunt het samen gebruiken met een concealer, maar dit hoeft niet. Ik doe het de ene keer wel en de andere keer niet. Hij geeft ook genoeg dekking in zijn eentje. Er zitten geen glitter of zo in, het is een matte Highligter. erg mooi, Hier hou ik van! Natuurlijk gaat hij aan het einde van de dag wel creasen maar niet extreem (Wat doet dat niet). Er zijn meerdere kleuren, en ben ervan overtuigd dat ze er voor jou probleem ook één hebben.

Ik ben in ieder geval erg blij met mijn aankoop en het werkt echt voor mij. Je kunt deze Mac Prep & Prime highligter enlumineur online of bij een Mac Counter bestellen, Douglas of MacCosmetics.

Wat gebruik jij het liefst om je donkere kringen te verbergen?

Liefs, X Lisa

Volg:

15 Reacties

  • Elisabeths Musthaves
   19 maart 2015 / 21:45

   Ja is echt een aanrader!

  • Elisabeths Musthaves
   19 maart 2015 / 21:45

   Dankjewel Lisa!

  • Elisabeths Musthaves
   19 maart 2015 / 21:45

   Ahh Dankjewel Suzanne echt leuk om te lezen!

 1. 19 maart 2015 / 21:45

  Blijf het mooie producten vinden en staan ook op m’n wishlist! Leuk artikel & zeker ook een leuke blog, ik volg je nu 🙂

  • Elisabeths Musthaves
   20 maart 2015 / 21:45

   Dankjewel voor je reactie! Ik heb je terug gevolgd ;).

 2. 20 maart 2015 / 21:45

  ziet er goed uit, wil het graag eens proberen..

 3. 20 maart 2015 / 21:45

  Hmm, ziet er wel goed uit! Ben hier nu wel erg benieuwd naar.

 4. 21 maart 2015 / 21:45

  Hee leuke blog heb je, ik heb je genomineerd voor The Versatile Award! xx

 5. 2 april 2015 / 21:45

  Ook maar eens gaan proberen dan! Gebruik nu steeds Bobbi Brown eye repair creme (tsja goede oogcreme toch echt nodig ondertussen) en dan de erase paste medium van Benefit. Plus erna nog een beetje concealer van Bobbi in beige…

  • Elisabeths Musthaves
   2 april 2015 / 21:45

   Haha wat we er toch niet allemaal voor doen 😉

 6. 8 april 2015 / 21:45

  ziet er heel goed uit, ben benieuwd hoe het je staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.