Lange zomerdagen!

Lange zomerdagen!Hi beauties,

Spontaan barbecueën na het werk, nog eventjes snel bijkleuren op het strand of borrelen in een park, lange zomerdagen vragen om spontane acties! Met de juiste items ben jij voorbereid op iedere situatie.

Bescherm je huid

In Nederland is het weer vrij onvoorspelbaar, waardoor het zo maar kan gebeuren dat je onverwachts een hele middag in de zon zit zonder dat je dit van plan was. Om deze kostbare zonnestraaltjes zo goed mogelijk te kunnen benutten en niet meteen vuurrood te worden, kan het daarom geen kwaad je, iedere ochtend preventief in te smeren. Dit hoeft niet per se met vette zonnebrandcrème, er zijn ook bodylotion te vinden met een SPF. Dit is echter wel vaak een wat lagere factor. Neem daarom daarnaast ook altijd een mini variant zonnebrand crème mee in je tas, dan ben jij verzekerd van een goede bescherming!

Gadgets

Als je vriendinnen je bellen of je niet nog eventjes naar het strand wilt komen voor een Beach barbecue, na een lange dag werken, dan heb je natuurlijk geen zin om eerst nog langs huis te moeten om je kostbare spullen thuis te leggen. Zorg daarom dat je laptop, tablet en smartphone van goede bescherming voorzien zijn. Met een stevige Asus Transformer Pad TF303K hoes of sleeve, hoef je niet bang te zijn voor schade door zandkorrels en water spetters. Bovendien bevatten veel hoesjes, zoals de 6 Plus case, een steun om je tablet mee neer te zetten, zodat je ook nog eens gemakkelijk je favoriete serie kunt bekijken tijdens het eten!

Zomerdagen fris

Het is je vast weleens overkomen. Je hebt net een hele dag gezwommen en in de zon gelegen, vragen je vrienden of je naar het terras komt en daarna mee op stap gaat. Je hebt geen tijd meer om nog helemaal naar huis te gaan, maar wilt ook niet afhaken. Zorg daarom dat je altijd iets bij je hebt om je even snel mee op te kunnen frissen. Neem bijvoorbeeld een mini flesje droogshampoo mee in je tas om je lokken weer een frisse look te geven. Spuit met een mini deo een lekker geurtje onder je armen. Heb je geen spiegeltjes bij de hand om je make-up te checken? Geen paniek! Een smartphone kan ook prima functioneren als spiegel door de frontcamera in te schakelen. Helemaal handig is het om een LG Leon hoesje voor je toestel te hebben met een standaard, zodat je je toestel neer kunt zetten en beide handen vrij hebt om je make-up bij te werken.

Musthaves voor ieder moment

In de zomer heb je vaak meer vrije tijd, waardoor je soms niet precies weet wat je allemaal te wachten staat en hoe laat je weer thuis bent. Het kan immers zo zijn dat je tot in de avond weg bent en dat het tegen die tijd flink is afgekoeld. Een handig item om bij je te hebben tijdens dit soort dagen is een Sarong. Deze lange lap stof fungeert niet alleen als sjaal, maar kan tevens gedragen als rok, jurkje of omslagdoek. Daarnaast kan het ook prima gebruikt worden als strandlaken, ideaal dus!

Hoe zorg jij ervoor dat je op iedere situatie bent voorbereid tijdens de warme zomerdag?

Genieten van dit weer dus!

Liefs, X Lisa

Volg:

2 Reacties

 1. 8 juli 2015 / 21:45

  Droogshampoo is inderdaad heel erg handig met dit weer!

  • Elisabeths Musthaves
   8 juli 2015 / 21:45

   Echt wel ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.