Irresistible Me Hair Extensions

Irresistible Me Hair Extensions

Hi beauties,

Vandaag deel ik met jullie mijn mening over een nieuwe set extensions. Namelijk Irresistible Me Hair Extensions. Irresistible Me Hair Extensions  is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in clip on hair extensions en pruiken van 100% remy echt mensen haar. Ik mocht voor jullie de Silky Touch lijn testen. Ben je benieuwd naar dit extension merk? Blijf dan zeker even hangen!

Jullie weten allemaal dat ik veel ervaring heb met extensions. Ik heb al meerder merken uitgeprobeerd (Ben je nieuw of wil je graag artikelen over haar extensions terug vinden klik dan hier). En werd ook erg enthousiast van dit merk. Ze hebben 5 verschillende lijnen en voor elke haar een optie. Hoe vet is dat! Ik moet zeggen dat ik dit nog nooit ben tegen gekomen.


De Silky Touch lijn is de meest natuurlijke lijn. Deze enxtensions zijn dik van boven en lopen wat dunner uit naar onder. Ik koos de #2 chocolate brown in 24″ en 200 gram. Dit zijn de langste extensions in deze lijn. Waarom koos ik voor zulke lange extensions? Nou ik weet namelijk dat extensions het mooist en natuurlijks lijken als je er een stukje van afknipt.

Veel meiden vinden dit zonde want je betaalt er voor. Maar eerlijk waar het is wel het mooiste. Als jij extensions laat zetten in een salon, dan zullen ze ook altijd een stukje van de onderkant afknippen. Vandaar dat ik dus voor de 24″ gekozen heb. Ook kies ik altijd voor 200g. Ik vind dit gewoon het mooiste en je wilt een volle bos. Hier maken ook veel meiden een fout mee. Ze kiezen vaak voor minder gram omdat het goedkoper is. Ik heb een normale dikte haar, maar wel veel haar. Zou ik minder dan 200g nemen dan ziet dit er heel dun en nep uit.

Je moet er wel rekening mee houden dat mijn haar super kort is op het moment. Zeg maar op kaaklijn hoogste. Zou ik langer haar hebben tot bij net over mijn schouder dan zou ik weg komen met 140g. Je moet een beetje aan de verhouding denken zeg maar.

Irresistible Me Hair Extensions

Waar ook veel meiden niet aan denken is dat de meeste haar stucturen niet meteen met de extensions blenden. Je moet er dus rekening mee houden dat jij er voor moet zorgen dat het in elkaar overloopt. Ik doe dit door te stijlen en daarna grof te krullen. En vaak maak ik van mijn onderste haren een klein staartje. Op deze manier komen er geen korte plukken haar onder je extensions vandaan. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, blend mijn haar nog niet compleet met de extensions. De onderkant ziet er mooi natuurlijk uit.

Wat vind ik van deze set?

Nou ik moet zeggen dat ik blij verrast ben. Ik las allemaal verschillende reviews online en met sommige punten ben ik eens en andere weer oneens. Zo Kan ik je vertellen dat het echt 200g is. Ik heb het gewogen op de weegschaal. En het is echt 100% mensen haar. Je kunt het hetzelfde behandelen als je echt haar. De Clipjes blijven super goed zitten. Ik heb er totaal geen problemen mee gehad. De kleur match best wel goed mijn eigen haar heeft in de zon een beetje een rode gloed maar niet echt opvallend.

Irresistible Me Hair Extensions

Irresistible Me Hair Extensions

Irresistible Me Hair Extensions

De verpakking vind ik echt super handig. In de doos bewaar ik de extensions als ik ze niet draag. En de verpakking waar de extensions in zitten is super hygiënische. Je hebt twee gedeeltes. In het kleine gedeelte zit een tester. Die mag je openen op de kijken of je de juiste kleur hebt uitgekozen. Zo ja, Dan maak je het grootte gedeelte open. Let erop dat als je het grote gedeelte hebt geopend, Je de extensions niet meer kan ruilen op terug sturen.

Irresistible Me Hair Extensions

Irresistible Me Hair Extensions

De extensions zien er inderdaad natuurlijk uit al vind ik de punten persoonlijk net iets te dun. Ik hou van een vollere onderkant. Maar het is niet lelijk dun of zo. Wel zul je de hele set van 10 rijen moeten dragen anders word het wel te dun. Dit is voor mij geen probleem. Ik vind de extensions (voor zover dat extensions fijn zitten) fijn zitten.

Heb je een rij vast dan heb je waarschijnlijk het gevoel dat deze echt super dun zijn aan de onderkant. Dit komt doordat de set gemaakt is om in zijn geheel te dragen. Zoals ik net al zei zul je met deze lijn de volledige set moeten dragen.

Irresistible Me Hair Extensions

Al met al ben ik tevreden met deze set. Ik heb ongeveer 10cm van de onderkant afgeknipt nou zijn ze super! Ik heb de extensions nu een week in ik kan dus nog niet vertellen wat ze op langer termijn doen maar so far so good ;). Wil jij een volle en dikkere onderkant dan zijn deze extensions niet geschikt voor jou en dan zou ik voor Royal of Volume gaan.

De set die ik in heb kost $229 met deze code krijg je de eerste keer 20% korting GET20OFF . Het is een Amerikaans bedrijf dus hou rekening met invoerrechten.

Wat vind jij van deze extensions? En heb jij wel eens extensions gedragen?

 

Volg:

10 Reacties

 1. 10 november 2016 / 21:45

  Wat gaaf staat het je! Ik heb wel eens zo een nep paardenstaart en pony gekocht. De paardenstaart was het leukst, al bleef ik altijd bang dat mensen het “zagen”
  Ik vind het goed eruitzien en je ziet geen overgang van je eigen haar en de extensions, ja.. heel tof!
  Babs onlangs geplaatst…Heerlijk Zoet! Review Frosted Berries- The Body ShopMy Profile

  • Elisabeths Musthaves
   11 november 2016 / 21:45

   Dankjewel ik moest even wennen naar zo lang kort haar te hebben gehad haha

 2. 12 november 2016 / 21:45

  Ik heb heel vaak extensions gehad en ik vond het echt geweldig hihi. Alleen de prijs is echt hoog altijd. Als ik ooit het geld weer heb wil ik het zeker nog weer een keer doen. Super mooi ziet dit er uit. De kwaliteit van het haar ziet er echt goed uit. Daar kan nogal wat verschil in zitten. Een wat staat lang haar je ook mooi!
  Melike onlangs geplaatst…Wat doe je op een Persdag? Even een kijkje achter de schermen van mijn blog!My Profile

  • Elisabeths Musthaves
   14 november 2016 / 21:45

   Hi Melike, Dat klopt! Het is geen goedkope hobby. Dankjewel!

  • Elisabeths Musthaves
   14 november 2016 / 21:45

   Dankjewel!!

 3. 15 november 2016 / 21:45

  Ik vind het wel een mooi resultaat. Het is niet overduidelijk dat het extensions zijn en dat is toch altijd wat de bedoeling dat het natuurlijk lijkt. Zelf heb ik ook extensions liggen maar persoonlijk doe ik ze nooit meer in. Mijn haar is sinds ik ze gekocht heb redelijk wat gegroeid en ik ben nu wel tevreden met de lengte.

  • Elisabeths Musthaves
   15 november 2016 / 21:45

   Dan zou ik ze ook niet in doen ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.