How I Style: Boyfriend Jeans

How I Style: Boyfriend Jeans

Hi beauties,

Vandaag een nieuwe How I Style post. En deze keer How I Style: Boyfriend Jeans. Zelf ben ik erg dol op de boyfriend jeans. Ik hou wel van een oversized look ;). Regelmatig krijg ik de vraag hoe je deze combineert, en vandaag laat ik jullie 3 look zien. Je kunt een boyfriend jeans eigenlijk met alles combineren. Alleen mijn tip is hou het simpel. Kies voor een jeans, top/trui en schoenen. Kleed nodig af met accessoires. Een om geknoopte blouse kan ook als accessoires dienen. Crop tops staan ook erg leuk op een boyfriend jeans.

How I Style: Boyfriend Jeans

How I Style: Boyfriend Jeans
How I Style: Boyfriend Jeans
How I Style: Boyfriend Jeans
Draag jij boyfriend jeans? Zo, ja wat is jou fav combo?

Volg:

8 Reacties

 1. 10 mei 2016 / 21:45

  Ik draag eigenlijk altijd skinny jeans want da’s makkelijk te combineren 😛 vind deze combinatie je goed staan, jij kan wel heel goed combineren 😀

 2. 10 mei 2016 / 21:45

  Ik heb er ook eentje in mijn kast hangen! Hij is alleen iets te groot vind ik, dus ik wil wel een keertje een nieuwe kopen. Vind die van jou wel heel mooi! Lekker stoer gecombineerd ook. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…TAG | Been there, done thatMy Profile

  • Elisabeths Musthaves
   12 mei 2016 / 21:45

   Dankjewel! Ik vind het ook echt super leuk <3

 3. 15 mei 2016 / 21:45

  Loooove boyfriend jeans. De eerste foto past het beste bij mijn stijl ;). Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.