Gimme Brow & High brow Glow

DSC_0056-2

Hi Beauties,

In het vorige artikel kon je al lezen dat de nieuwe Benefit brow collectie uit is. En vandaag heb ik dus mijn review over Gimme Brow & High brow Glow. Een Wenkbrauwen gel en een highlight potlood. Ik voel me altijd heel speciaal als ik producten mag proberen die nog niet gelanceerd zijn. Je bent dan één van de eerste die een nieuw product testen. En als ze dan ook nog is verpakt zijn zoals Benefit Cosmetics dat doet.. Wauw! En dat is ook meteen het eerste wat ik dacht toen ik deze producten voor de eerste keer probeerde op het Benefitbrow event.

Laten we het eerst even over de verpakking hebben.. Zijn deze niet geweldig! Ik ben nog nooit een verpakking van Benefit tegen gekomen die mij niet aansprak. Daarnaast is er ook goed nagedacht over de applicator en vorm van de producten. En dat merk je echt als je de producten probeert.

DSC_0061-3

Gimme Brow

Gimme Brow is een gekleurde wenkbrauwen gel met vezels. Het product heeft een doorzichtige bruine kleur. Ik heb kleur nummer 5 De applicator is heel precies en makkelijk in gebruik. Ik ben super verrast en blij met dit product. Mijn wenkbrauwen zijn getatoeëerd en mijn wenkbrauw haartjes zijn blond. Dus met Gimme brow worden mijn wenkbrauw haartjes donker waardoor ze beter matchen met mijn getatoeëerde wenkbrauwen. Op dagen dat ik natuurlijk wenkbrauwen wil dan gebruik ik alleen Gimme brow. En mijn wenkbrauwen zien er natuurlijk en strak en voller uit. Gimme Brow kun je hier bestellen en kost € 26,50

Gimme Brow & High brow Glow

High brow Glow

High brow Glow is een highlight potlood om je wenkbrauwen te highlighten. Door High brow Glow aan te brengen op je wenkbrauw bot, komt je wenkbrauw meer naar voren. Hij lift dus als het waren je wenkbrauw. Daardoor ziet je wenkbrauw er strakker uit. Dit geeft dan weer een frissere en jongere uitstraling. En hij bedekt haartjes die eigenlijk geëpileerd moeten worden. Ik ben erg onder de indruk van de kleur en de substantie van het potlood. Het is precies goed en glijd fijn over je huid. Ligt in deppen of buffen. En je wenkbrauw is ”on fleek”. Ik gebruik hem ook regelmatig in het binnenste van mijn ooghoeken ;). High brow Glow kun je hier bestellen en kost €24,-

Gimme Brow & High brow Glow

Ik ben fan! De hele collectie kun je vinden bij Douglas. Ka-brow staat nog op mijn wishlist. Welk product zou jij graag willen proberen?

Volg:

9 Reacties

  • Elisabeths Musthaves
   7 juli 2016 / 21:45

   Inderdaad <3

  • Elisabeths Musthaves
   7 juli 2016 / 21:45

   Haha ik ken het 😉

 1. 9 juli 2016 / 21:45

  Te moeilijk om te kiezen. Mooie producten. Ik ga naar de Douglas.

  • Elisabeths Musthaves
   11 juli 2016 / 21:45

   Haha Inderdaad!

 2. 20 juli 2016 / 21:45

  Ik vind het ook zulke mooie producten, ik heb zelf van de week de goof proof brood pencil gescoord!
  Eva onlangs geplaatst…PikachuMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.