Darmonderzoek, en de zoveelste MRI Scan

dsc_0865

Hi beauties,

Er moet me gewoon even iets van het hart. Mijn lieve trouwe lezers hebben vast en zeker gemerkt dat ik de laatste tijd niet regelmatig post en niet geheel lekker in mijn vel zit. Er  kwam een post Writers Block online. En toch moet ik zeggen dat ik weer vol met ideeën zit! Ik heb alleen niet echt de puf om achter mijn laptop te gaan zitten en het met jullie te delen. Raar eigenlijk want als ik hier zo zit dan voelt het zo als vanouds.

Maar het kost me echt de grootste moeite om het te doen.. Na veel soul sourcing, ben ik tot te conclusie gekomen dat het gewoon allemaal erg veel is op het moment en dat ik regelmatig gewoon onder een dekentje lekker wil niksen. Films of series kijken als het vooral maar iets is waar ik niet bij na hoef te denken.

Spastische darm

Vanaf kinds af aan heb ik last van een spastische darm. Vervelend maar niks ernstigs. Tot ik er twee jaar geleden steeds meer last van kreeg. Ik besloot dat het tijd was dit verder te laten onderzoeken. En de huisarts was het daar mee eens. Ik moest naar een MDL Arts en die liet me verschillende onderzoeken doen.

Uit die onderzoeken kwam dat mijn lever functie te hoog is en dat ik ontstekingswaardes van 200 in mijn darmen heb. Dit is ontzettend hoog. De MDL Arts wilde dat ik een darmonderzoek liet doen. Deze heb ik inmiddels gehad en hier krijg ik volgende week de uitslag van. Spannend!

MRI Scan

Helaas werd ik anderhalve maand geleden ook ziek. In eerste instantie dacht ik dat ik gewoon de griep had. Ik nam rust en kocht neusspray. Na 3 dagen stond ik ‘sochtends op en zag ik dubbel. Ja echt dubbel zoals in alles twee. Ik belde de dokter. En die constateerde een bijholteontsteking. Maar het dubbelzien werd alleen maar erger. Weer terug natuurlijk. Toen kreeg ik een neusspray met ontstekingsremmers. Dit hielp wel met de verkoudheid maar niet met het dubbel zien.

Na 3 weken dubbelzien eiste in dat de huisarts mij doorverwees. De huisarts zag in dat ik gelijk had en zorgde voor een spoed afspraak bij de oogarts. Daar lieten ze me ook weer allerlei testjes doen. En kwamen ze tot de conclusie dat er iets op mijn linker oog spiertjes drukte waardoor ze in de verdrukking kwamen. Dit kan zeker door een flinke ontsteking komen maar om het zeker te weten wilde de oog arts dat ik een MRI Scan liet maken. Mijn zoveelste MRI scan. Ik ben inmiddels kwijt hoeveel ik er heb gehad..

Als het goed is krijg ik ook hier volgende week de uitslag van. Pff laten we hopen dat er bij allebei niks ernstigs aan de hand is.  En dat ik binnen no time weer de oude ben!

Thanks for listening!

Volg:

6 Reacties

 1. 5 november 2016 / 21:45

  Wat naar dat je zo ziek bent en vooral naar omdat het onduidelijk is wat er aan de hand is! Veel sterkte en neem inderdaad de rust en tijd voor jezelf. Gezondheid is het allerbelangrijkste…
  Astrid onlangs geplaatst…Limited Edition paletten voor de feestdagenMy Profile

  • Elisabeths Musthaves
   5 november 2016 / 21:45

   Dankjewel <3

 2. Pleun
  5 november 2016 / 21:45

  Hope you get well soon!

  • Elisabeths Musthaves
   5 november 2016 / 21:45

   Thank you <3!

 3. 5 november 2016 / 21:45

  Wat rot. Ik kan me heel goed voorstellen dat je gewoon even niet aan bloggen toe komt en wellicht ook even geen zin hebt. Lijkt me echt heftig om naast een spastische darm nu ook misschien iets aan je oog te hebben. Heel veel sterkte meid, ik hoop dat de uitslag meevalt.
  Melike onlangs geplaatst…Mijn wishlist voor november!My Profile

 4. Henrieke
  6 november 2016 / 21:45

  Wat vervelend allemaal! Hopelijk wordt snel duidelijk wat er aan de hand is en kun je je weer wat beter voelen. Bloggen wacht wel totdat jij weer zo ver bent. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.