Bloggen in de winter

Bloggen in de winter

Hi Beauties,

Bloggen in de winter.. Tja wat kan ik er over zeggen. Ik vind het heerlijk om in de winter blogs te lezen en te schrijven. Toch vind ik bloggen in de winter lastiger dan bloggen in ze zomer. Waarom? Nou, dat ga ik jullie is haarfijn uitleggen ;).

Waar ik in de zomer elke ochtend fris en fruitig opsta als de wekker gaat. Draai ik mij in de winter graag nog een keertje om. Om vervolgens op snooze te drukken (guilty). Ik sta hierdoor vaak wat later op dan gepland.. Vooral op dagen dat ik het huis niet uit hoef en thuis werk. In plaats van 3 artikelen schrijf ik er dan vaak maar 2 of zelfs 1.

Ik ben dol op het lezen van blogs met een lekker kop koffie (tegelijk reageer ik hier en daar dan op een aantal artikelen). Maar tegen de tijd dat ik dan zelf begin met bloggen is het al in de middag. ik zou zweren dat het net nog 10u was..

Het weer zit in de winter vaak veel meer tegen dan in de zomer. Dus als ik dan plan om een dag, outfit foto’s te gaan maken, besluit het weer dat het tijd is voor een flinke bui.

En een groot struikel blok in de winter is dat ik niet elke dag foto’s kan maken. Het daglicht is al vroeg verdwenen en soms is het te slecht weer waardoor ik bij mij binnen al niks meer zie zonder een ringlamp te gebruiken. Mijn voorkeur gaat uit naar daglicht.

Ik moet zeggen dat ik net zo hou van de winter als van de zomer elk seizoen heeft zijn eigen charmes. Maar als blogger heeft de zomer toch net iets meer pluspunten. Al vind ik winter outfits leuker om te doen dan zomer outfits.

Wat denk jij Zomer of Winter? Of ben ik echt de enige.. haha

Volg:

12 Reacties

 1. 2 december 2016 / 21:45

  Het gaat allemaal wat moeizamer bij mij .. ik kom ook sowieso lastiger mijn bed uit haha..

  • Elisabeths Musthaves
   2 december 2016 / 21:45

   Haha 😉

 2. 2 december 2016 / 21:45

  Heel herkenbaar. In de winter sta ik vaak ook wat later op. En als ik dan een blogdagje inplan doe ik meestal eerst nog andere dingen en opeens is het dan al halverwege de middag en krijg ik er net 1 artikel uit. Maar verder vind ik het wel gezellig dat het sneller donker is. Kaarsjes en kerstverlichting aan, kopje thee erbij. Lekker knus.
  Dalinka onlangs geplaatst…Happy Month 1 | Nieuwe auto, gezelligheid en muziekMy Profile

 3. 4 december 2016 / 21:45

  Ik ben productiever in de zomer maar vind het in de winter weer fijner omdat je toch veel binnen zit. Alleen gaat het in de winter wat moeizamer voor mij!
  Charel onlangs geplaatst…Swarovski oorbellenMy Profile

 4. 4 december 2016 / 21:45

  Voor bloggen zeker zomer!! Ik wordt er helemaal gek van dat ik geen daglicht zie door de week, omdat ik dan werk. Ik moet dus al mijn blog en insta foto’s maken in het weekend..echt frustrerend!
  Melike onlangs geplaatst…Review: Madara Happy Skin Essentials SetMy Profile

 5. 7 december 2016 / 21:45

  Ik vind het in deze tijd van het jaar vooral heel lastig om fatsoenlijke foto’s te maken. Als ik thuis kom is het al donker, bijna alle foto’s moet ik dus maken in het weekend. Super irritant. Ik ben ook wel een zomermeisje 🙂

 6. 31 december 2016 / 21:45

  Oh nee, je bent zeker niet de enige. Ik heb er zelf ook ´last´ van en online zie ik ook verschillende pagina´s die een stuk rustiger zijn en dat is natuurlijk helemaal prima! Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.