Benefit brow collectie

Brow_Collection_Launch_Post1

Hi beauties,

Een tijdje terug was ik uitgenodigd door Benefit Cosmetics voor de lancering van de Benefit brow collectie. Ik had er echt super veel zin in, want Benefit Cosmetics is echt één van mijn favoriete merken! Het Event was zoals altijd super goed georganiseerd en ik heb me echt super vermaakt! Ik mocht jullie toen nog niks vertellen maar zoals jullie al gelezen hebben werd de nieuwe wenkbrauwen collectie gelanceerd. Zoals de meeste van jullie vast wel van mij weten, ben ik een echt wenkbrauwen meisje. Ik zal de deur niet uitgaan voor mijn wenkbrauwen ”on fleek” zijn. Dus ben ik enthousiast over de nieuwe lijn.. Yesss! Ik ben dol op de nieuwe collectie.

Er komen 9 nieuwe producten bij. Sommige producten ken je waarschijnlijk al, maar deze hebben een upgrade gemaakt in de verpakking en mag ik even zeggen dat Benefit dit geweldig gedaan heeft! De verpakkingen zijn zo mooi!

Benefit brow collectie

Even op een rij..

Ka-Brow Gekleurde gelcrème voor wenkbrauwen met kwastje.
High Brow & High Brow Glow Highlighting potloden
Ready set Brow! 24u Onzichtbare vorm en fixatiegel
Precisely, my brow pencil Ultra fijn wenkbrauwen potlood voor definitie
3D BROWtones subtiele highlights voor de definitie van wenkbrauwen
Goof proof brow pencil wenkbrauwen potlood voor vorm en opvulling
BROWVO! Conditioning primer voedende primer voor vollere wenkbrauwen
Brow zings complete set voor het temmen en vormen van wenkbrauwen
Gimme brow wenkbrauwengel met vezels voor wenkbrauw volume

Benefit brow collectie

Zoals je dus ziet is er echt voor elk wenkbrauw probleem een oplossing. Je hoeft dus niet alle 9 producten te gebruiken ;). Maar je kiest gewoon wat jij nodig hebt voor jou wenkbrauwen. Voor mijn wenkbrauwen zou ik gaan voor Ka- Brow, Gimme brow en High brow Glow. Ik heb eerlijk waar niks negatiefs te zeggen over deze collectie. De formules zijn geweldig en de applicators maken het allemaal een stuk makkelijker. Ze hebben zes verschillende kleuren van bijna elk product dus er zit vast een perfecte kleur voor jou wenkbrauwen tussen. Mocht je willen weten wat mijn kleur nummer is? Dat is kleur nummer vijf en zes. Natuurlijk heb ik een paar producten verder mogen testen. Dus ben je benieuwd naar Gimme Brow & High brow glow dan kun je binnenkort mijn review lezen.

De nieuwe Benefit Brow collectie is nu te verkrijgen bij Douglas. Deel je wenkbrauwen via #benefitbrows

Wat denk jij van de nieuwe brow collectie? En welk product staat er op je verlang lijstje?

Volg:

11 Reacties

 1. 30 juni 2016 / 21:45

  Ik heb al een aantal reviews gezien, ik vind de verpakking alleen al leuk hihi!

  • Elisabeths Musthaves
   30 juni 2016 / 21:45

   Je de verpakkingen zijn echt super!

 2. 30 juni 2016 / 21:45

  Ben heel benieuwd naar je reviews. De benefit producten zijn meestal wel heel goed. Ze zien er in ieder geval mooi uit!
  Astrid onlangs geplaatst…Einde no buy maand!My Profile

 3. 3 juli 2016 / 21:45

  Ik ben heel benieuwd nar deze producten, leuk nieuws is dat! Ik heb onlangs 3 items van Benefit gekocht dus ik vind het heel leuk! Daarnaast zijn de foto’s in het artikel ook heel pretty!
  alexa onlangs geplaatst…Nog meer leuke dingen in Chiang MaiMy Profile

 4. 1 mei 2017 / 21:45

  I like Benefit, tried only for brows, but I wish to try more from Benefit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.