Ayvo gezicht borstel van JML

De Ayvo gezicht borstel van JML. Ik was al een tijd naar een leuke betaalbare gezichtsborstel aan het kijken. En ik hoor heel veel goede dingen over de clarisonic mia 2 en de Philips VisaPure. Het enige nadeel… ze zijn €149 en  €140/160. Dat is niet misselijk dus toen ik de nieuwe gezicht reiniger van JML tegen kwam genaamd Ayvo kon ik het natuurlijk niet in de Blokker laten liggen! En het mooiste is nog, dat hij maar € 19,95 kost!

Wat zit er allemaal in de doos:

Gebruiksaanwijzing, 1x “Rejuvenator” kop, 1x “Sensitive” kop, 1x “Moisturising” kop, 1x oplaadstation en 1x Ayvo beautycase).
BATTERIJEN NIET INBEGREPEN.

Ayvo gezicht borstel van JML
Ayvo gezicht borstel van JML (achterkant van de verpakking)Ik vond de verpakking er erg leuk uitzien en heb toen even het filmpje van JML gekeken, en dat sprak mij heel erg aan! Er zitten 3 borstels in, voor de normale huid, voor de gevoelige huid en een zachte spons om je dag of nacht crème mee aan te brengen.

Ayvo gezicht borstel van JMLAyvo borstels
Ik vind het model er erg leuk uitzien! Het doet me denken aan een ei. De borstels zijn ook super zacht! Het enige nadeel van de borstels is dat ze in Nederland nog niet te bestellen zijn. Het duurt nog een paar maanden en dan zijn ze hier ook te koop. Je kunt ze wel via Engeland bestellen.

Volgens de verpakking doet de Ayvo  het volgende:
– Reinigt, verzorgt en verfrist de huid
– Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
– De huid voelt zacht aan en straalt
– Bevordert de opname van huidverzorgingsproducten

Ayvo™ is een doorbraak in huidverzorgingstechniek. Door middel van een langzaam roterende borstel verlost Ayvo™ de huid van vuil en vet die zich onder het huidoppervlak bevinden. Deze grondige, diepgaande reiniging zorgt voor een spectaculaire verbetering van de teint en de huidstructuur terwijl de poriën vernauwd worden, de huid minder vettig wordt en droge plekjes en zichtbare tekenen van ouderdom minder worden.

Gebruik Ayvo™ een minuut per dag voor een snel verjongend effect of maak hem onderdeel van uw schoonheidsritueel om uw teint te verbeteren.

Het beloofd dus heel wat! En ik begin dan ook vanavond gelijk met uitproberen! JML heeft ook een duidelijke gebruiksaanwijzing wat is dus echt een pluspunt vind. Hieronder de gebruiksaanwijzing.

Ayvo – Gebruiksaanwijzing

 

Hoe u een stralende huid kunt krijgen:
Het Ayvo apparaat maakt zachte ronde bewegingen en vibreert. Hierdoor worden dode huidcellen, make-up, vuiltjes en vet van uw huid verwijderd in slechts drie stappen: reinigen, scrubben en vocht reguleren. De snelheid van het speciaal ontwikkelde roterende borstel opzetstuk is zacht en doordringend genoeg om oneffenheden die de poriën verstoppen af te breken en het helpt u een stralendere en gezondere huid te verkrijgen. Nadat u uw huid heeft gereinigd en heeft gescrubd, is de volgende stap het aanbrengen van een vochtregulerende crème. Dit is belangrijk voor een gezonde huid. Het vochtregulerende effect zal uw huid schoon en jonger maken en, wat nog belangrijker is, beschermen tegen schade.

Hoe te gebruiken:
Reinigen
1. Zorg ervoor dat u al uw make-up heeft verwijderd met make-up remover alvorens de Ayvo te gebruiken.
2. Zet de “Rejuvenator” kop op de Ayvo (indien u een gevoelige huid heeft, zet u de “Sensitive” kop op het apparaat). Breng uw gezichtsreiniger direct op de zachte borstelhaartjes aan in een cirkelende beweging door een rand om de “Rejuvenator” kop te maken. Breng een beetje water aan.
3. Begin onderaan uw gezicht, zet de Ayvo aan breng het zachtjes op uw gezicht aan. Draai met de klok mee waarbij u van de ene kant van het gezicht naar de andere kant gaat. Werk van beneden naar boven. Voorkom contact met de ogen en het gebied onder de ogen. Let op probleemgebieden (zijkant van de neus, voorhoofd, kin, etc.). Oefen geen druk uit wanneer u de Ayvo gebuikt; laat de borstelhaartjes zachtjes over uw gezicht gaan. Hierdoor worden uw poriën dieper gereinigd dan wanneer u dit met uw handen doet. U hoeft het apparaat dus niet zo lang te gebruiken.
4. Spoel uw gezichtscrème af met schoon, warm water en dep uw gezicht droog met een schone handdoek. Vergeet niet om het opzetstuk schoon te maken als u klaar bent.

Scrub
1. Laat de “Rejuvenator” kop (of de “Sensitive” kop) op de Ayvo zitten. Breng uw gezichtsscrub rechtstreeks op uw huid aan; met name op plekken als de kin, wangen en voorhoofd voor een diepere reiniging.
2. Zorg ervoor dat de “Rejuvenator” kop nat is voordat u de scrub gebruikt. Zet de Ayvo aan en breng zachtjes naar uw gezicht waarbij u een cirkelende beweging maakt. Begin bij uw kin en werk naar boven. Aangezien de gezichtsscrub die u gebruikt kleine korreltjes bevat, is het niet nodig om druk uit te oefenen. Houd de Ayvo zachtjes tegen uw gezicht en zorg ervoor dat u het massageapparaat niet te lang op één plek houdt. De ronddraaiende beweging van de haartjes zorgen voor een diepere reiniging van uw huid waarbij vuil en viezigheid van uw gezicht wordt verwijderd.
3. Spoel uw gezichtsscrub af met schoon, koud water en dep uw gezicht droog met een schone handdoek. Spoel achtergebleven restjes van de scrub af als u klaar bent.

Vocht reguleren
1. Zet de “Moisturising” kop op het apparaat.
2. Breng een goede hoeveelheid van uw vochtregulerende crème aan op de “Moisturising” kop. Zorg ervoor dat de gehele oppervlakte is bedekt.
3. Zet het apparaat aan en plaats deze onderaan uw kin en werk van beneden naar boven. Zorg ervoor dat u het massageapparaat in een opwaardse beweging roteert om zwaartekracht tegen te gaan. Werk altijd vanaf de binnenkant van uw gezicht naar buiten. Druk uitoefenen is niet nodig wanneer u het massageapparaat gebruikt. Zorg er dus voor dat u de “Moisture Soak” pad zachtjes over uw gezicht beweegt totdat uw vochtregulerende creme is aangebracht.
4. Maak de “Moisturising” kop schoon als u klaar bent en laat deze opdrogen.

NB: Zorg ervoor dat u na uw gezichtsroutine alle opzetstukken schoonmaakt

Reiniging en onderhoud
Lees de volgende aanwijzingen aandachtig door om de Ayvo goed werkend te houden:
– Gebruik geen schurende vloeistoffen, behandelingen of reinigers op een onderdeel van de Ayvo.
– Plaats geen enkel onderdeel van de Ayvo in de vaatwasser.
– Zorg ervoor dat u het hoofdonderdeel minstens een keer per week afneemt met warm water en zeep. Wees voorzichtig in de buurt van het batterijencompartiment.
– Wij adviseren om uw borstel opzetstuk iedere 4 à 5 maanden, afhankelijk van hoe vaak u het apparaat gebruikt, te vervangen.

Waarschuwingen

Dit is geen speelgoed. Buiten bereik van kinderen houden.
Het apparaat is alleen bestemd voor de in deze gebruiksaanwijzing beschreven toepassingen.
Gebruik het apparaat niet als u slaperig bent; gebruik het alleen als u klaarwakker bent.
Niet voor buitengebruik.
Gebruik de Ayvo nooit als het enig defect heeft.
Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig door alvorens het product te gebruiken.
Bewaar de gebruiksaanwijzing goed om later raad te plegen.
Gebruik het apparaat nooit op gezwollen, verbrande of beschadigde huid.
Raadpleeg uw arts als u een huidaandoening of huiduitslag heeft.
De Ayvo is niet bestemd voor gebruik door mensen met verminderde lichamelijke, geestelijke of zintuiglijke capaciteiten, tenzij zij onder het toezicht staan van de persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid.

Adviezen
Uit hygiënisch oogpunt raden wij het af om de borstel opzetstukken te delen.
Gebruik de Ayvo borstel opzetstukken nooit in combinatie met grove of ruwe gezichtsscrub. Gebruik scrubcrème met fijne korrels voor een beter resultaat om schade aan de borstelharen te verminderen.
Er kunnen vlekken op de borstelharen komen als u de Ayvo gebruikt om make-up te verwijderen. Indien er kleurverandering optreedt, maak het borstel opzetstuk dan schoon met warm water en zeep.
Wij adviseren om het gebruikte borstel opzetstuk grondig te wassen met schoon water na uw gezichtsroutine. Laat de opzetstukken volledig drogen voordat u ze opruimt.AyvoAyvo gezicht borstelIk ben hier echt heel enthousiast over! Het draait hele rondjes en voelt niet hard op mijn gezicht, eigenlijk is het wel een prettig gevoel. Hij heeft maar 1 stand. De duurdere gezicht borstels hebben er 2 verder blijft de bostel doordraaien terwijl de duurdere na een minuut stoppen zodat je naar de volgende zone kunt gaan. Hij is dus minder uitgebreid dan die van clarisonic mia 2 en de Philips VisaPure, maar is dan ook een heel stuk goed koper!

Vanavond probeer ik hem uit met mijn Gamila Secret Lavender heaven cleansing bar.. Can’t wait!

JML filmpje over Ayvo gezicht borstel

Natuurlijk laat ik jullie weten wat ik van de Ayvo gezicht borstel vind als je hem 2 x per dag gebruikt.

Liefs, Lisa

Volg mij op Follow on Bloglovin
Geschreven door: Blogger Lisa
Copyright: Elisabeths Musthaves

Volg:

6 Reacties

 1. Beau
  24 januari 2014 / 21:45

  Is deze gezichtsborstel zijn geld waard of gebruik je hem niet meer?

  • Elisabeths Musthaves
   24 januari 2014 / 21:45

   Ik gebruik hem nog steeds 2x per dag en voor €19,95 is hij zeker zijn geld waard! Er is ook een clarisonic mia 2 naar me onderweg dus als deze binnen is komt er een Ayvo VS clarisonic mia 2 review. Maar wil je een gezicht bostel voor weinig geld dan voldoet deze prima!

 2. Astrid
  27 maart 2014 / 21:45

  Ik had hem bij Blokker gekocht een 6-tal weken geleden. Heel tevreden, gebruikte hem 1x perdag,maar sinds gisteren werkt de draaikop niet meer.Motortje zoemt wel, maar borstel draait niet meer rond, en helaas mijn bonnetje kwijt voor garantie.

  • Elisabeths Musthaves
   27 maart 2014 / 21:45

   Ik had precies hetzelfde. De mijne is ook kapot. ook zoemde hij nog, maar deed de draai kop het niet meer. Ik heb nu een Clarisonic mia 2. Het is veel geld maar heb besloten er toch voor te gaan en heb daar zeker geen spijt van! Maar wat betreft je JML Ayvo. Ik had gelukkig mijn afschrijving nog want ik had hem gepind en heb zo toch nog een tegoedbon gehad van blokker. Dus weet niet of je hem gepind hebt? Want dan zou je het zo nog kunnen proberen. Wel balen zeg!

 3. Saskia
  2 mei 2014 / 21:45

  Hallo

  Weet iemandwaar je reserve borsteltjes kunt kopen, want bij de blokker hebben ze ze niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.