2 minute quick and easy hairstyles

2 minute quick and easy hairstyles

Hi beauties,

In de ochtend heb ik niet altijd tijd om mijn haar te doen. En aangezien bij mij een staart of knotje langer duurt dan 5 min.. (messy maar perfect.. als je snapt wat ik bedoel). Laat ik jullie vandaag 2 minute quick and easy hairstyles zien. Deze snelle haarstijlen zijn ook super makkelijk als je geen tijd hebt om je haar te wassen.

Meestal draag ik op dag één mijn haren los. Er zit dan nog volop volume in en veel meer dan een borstel heb ik dan niet nodig. Op dag twee probeer ik het vaak ook los te dragen alleen dan heeft het wat meer styling nodig. Hier heb ik alleen niet altijd tijd voor. En op dag drie kan ik mijn haar niet meer los laten want dan zien de wortels er vettig uit.

Voor die dagen in de week zoek ik altijd een snelle manier om leuk voor de dag te komen. En dan zijn deze volgende 2 minute quick and easy hairstyles een must!

2 minute quick and easy hairstyles

Stijl één is een bandana in je haar. Deze kun je op meerder manieren vouwen maar dit vind ik de snelste manier. Als je een vierkant als sjaal hebt dan vouw je deze in een driehoek. vervolgens vouw je heb bij de punt op totdat een ”rechthoek” hebt. Deze knoop je in je haar zoals op de foto en je stopt de puntjes onder de knoop zodat je deze niet ziet. Snel en makkelijk en ontzettend leuk! Wil je toch snel wat volume aan de achterkant. Spray dan wat droogshampoo bij je kruin (niet vergeten uit te borstelen).

2 minute quick and easy hairstyles

Stijl 2 is een leuke pet, hoed of beanie. Ga je voor casual kies dan voor een pet of beanie. Uiteten met vriendinnen of tijdens een werkdag kies dan voor een leuke hoed. Lekker snel en ontzettend trendy op het moment. Je haalt een bostel door je haar zet je pet of hoedje op en niemand ziet dat jij geen tijd hebt gehad om je haar te wassen.

Of je nou lang of kort haar hebt dat maakt niet uit. Voor deze 2 minute quick and easy hairstyles heb ik de clip on hair extensions van Irresistble me gebruikt (review vind je hier). Clip in extensions voor kort haar.

 

Wat doe jij met je haar als je weinig tijd hebt?

Volg:

12 Reacties

 1. 24 november 2016 / 21:45

  Ik snap goed wat jij bedoelt!
  Heb mijn lange kapsel daarom alleen al af laten knippen 😉

  Xoxo

  • Elisabeths Musthaves
   24 november 2016 / 21:45

   Haha dat kan natuurlijk ook 😉

  • Elisabeths Musthaves
   24 november 2016 / 21:45

   Thank you doll!! Xx

 2. 24 november 2016 / 21:45

  wat leuk gedaan, ik heb lang haar maar ik doe er echt te weinig mee!

  • Elisabeths Musthaves
   24 november 2016 / 21:45

   Dat is echt jammer je kunt er zoveel leuke kapsels mee maken 😉

  • Elisabeths Musthaves
   26 november 2016 / 21:45

   Haha ja Mr Jummy hoort bij het meubilair haha.. Hij leeft hier zijn eigen leven ;). Maar een bandana vind ik zo leuk!!

 3. 26 november 2016 / 21:45

  Een beanie of hoed is altijd een geweldige optie als je een “bad hair day” hebt of gewoon niet zoveel tijd! In de winter draag ik het echt zo regelmatig. Mooi gedaan!
  Naomi onlangs geplaatst…Srprs.me and embrace the adventureMy Profile

  • Elisabeths Musthaves
   26 november 2016 / 21:45

   Dankjewel Naomi! Ik ook ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.