Over mij

Ootd | casual spijkerstof

Hi Beauties,

Mijn naam is Lisa van Heumen, en ElisabethsMusthaves.com is mijn persoonlijke blog. Hier post ik 3 keer per week een blog post over beauty, Fashion & Lifestyle. Ik vind het super leuk dat jullie mijn blog bezoeken en laat ook vooral een berichtje achter. Vertel me ook vooral wat je verwacht van de blog en wat je graag zou zien!

Maar goed wat meer info over mij ;). Ik ben geboren en getogen in Oss (Noord Brabant) Ik woon hier samen met mijn vriend en onze Franse Bulldog Milow. Geboren op 14 dec 1989. Verder werk ik als Nagel styliste in mijn eigen salon. Ben je daar benieuwd naar dan kun je op deze link klikken. Naast dat ik volop in het leven sta ben ik ook chronisch ziek en heb ik het Vermoeidheidssyndroom. Zo dat is een mond vol ;). Haha dit is niet wie ik ben maar wat ik heb. Je mag me hier alles over vragen.

In het dagelijks leven geniet ik volop van mijn familie vrienden, Milow en hobby’s. Ik ben eigenlijk nauwelijks met mijn ziek zijn bezig en probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen. Aan de buitenkant zul je ook helemaal niks aan mij zien. Op het moment doe ik aan hardlopen en hoelahoepen. Met dat laatste ben ik net begonnen ;). in mijn vrijetijd ga ik het liefst leuke dingen doen zoals Shoppen, Bloggen, met vriendinnen afpreken ,natuurlijk met make-up spelen en nieuwe outfits combineren.

Ik wens jullie een top dag toe! Tot de volgende keer!

Liefs, X Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.